DJ Wanda şi-a învăţat logodnicul să gătească sarmale

DJ Wanda şi-a învăţat logodnicul să gătească sarmale
Karl, iubitul Wandei, este foarte priceput în bucătărie şi un specialist în vinuri
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

DJ Wanda a petrecut câteva zile de neuitat în România, alături de logodnicul ei australian, Karl, cu care locuieşte în Londra. Acesta s-a declarat impresionat de ţara natală a vedetei, de frumuseţile naturii, dar şi de bucătăria locală.

Astfel se face că, după doar câteva zile petrecute aici, a învăţat să gătească sarmale. "Karl iubeşte România şi abia aşteaptă să se întoarcă. Ne-am plimbat prin centrul Bucureştiului, mi-a cunoscut prietenii apropiaţi şi am ieşit împreună în câteva restaurante şi cluburi. Lui Karl îi plac acum sarmalele şi a insistat sa afle reţeta ca să-mi gătească româneşte atunci când revenim în Londra", povesteşte DJ Wanda.

Karl, iubitul Wandei, este, de altfel, foarte priceput în bucătărie şi un specialist în vinuri, surprinzându-şi deseori iubita cu tot felul de specialităţi culinare din diferite colţuri ale lumii. "Dintr-o librărie a cumpărat chiar şi o carte cu specialităţi culinare româneşti, tradusă în limba engleză, şi sunt sigură că în următoarea perioadă va mirosi a sarmale şi piftie în apartamentul nostru din Londra. Karl este şi specialist în vinuri şi spune că sarmalele merg foarte bine cu vinul alb Cloudy Bay Chardonnay din Noua Zeelandă", continuă DJ Wanda.

Peste câteva luni, DJ Wanda şi Karl vor reveni în România pentru o vacanţă mai îndelungată, în care vor bifa staţiunile de pe Litoral şi oraşele din Transilvania.

"Vom veni în primăvară şi ne vom plimba prin toată ţara. Vreau să vadă cum se distrează românii de 1 Mai la noi la mare. Va rămâne surprins, sunt sigură! Vom vizita apoi oraşele din Ardeal. Trebuie neapărat să ajungem la Braşov şi la Sinaia, dar vrem să bifăm şi o vizită la Cluj. Karl este pasionat de motociclete, aşa că poate vom face turul ţării cu motorul", mai spune DJ Wanda.

Dj Wanda şi Karl s-au cunoscut vara trecută, prin intermediul unui prieten comun. Karl este australian, însă s-a mutat la Londra în urmă cu 17 ani şi a dezvoltat cu succes afaceri în domeniul construcţiilor. Împreună locuiesc în capitala Marii Britanii, într-un cartier select, unde au case şi vedete cunoscute, printre care Richard Gere, Gwen Stefani sau Jamie Oliver.

Citit 1422 ori Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2019 14:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.