Anca Serea, însăcinată cu al șaselea copil

Anca Serea, însăcinată cu al șaselea copil
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Anca Serea este însărcinată din nou. Soția lui Adrian Sînă va deveni, pentru a șasea oară, mamă anul acesta și a ascuns că este însărcinătă până acum, în luna a șasea de sarcină. Iată ce declară vedeta.

Anca Serea este însărcinată din nou. Soția lui Adrian Sînă va deveni mamă, pentru a șasea oară, anul acesta. Mai exact, cândva prin vară!

Anca Serea a ales să ascundă, până în luna a șasea, această sarcină, despre care a vorbit, în premieră, în numărul din mai al revistei Unica. „Mereu am spus că ne mai dorim un copilaș și iată că minunea s-a întâmplat; sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcina nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate și cu anemia mea, pe care o țin sub control, dar și cu o tensiune foarte mică”, a dezvăluit Anca.

Anca Serea a dezvăluit și faptul că ea și Adrian Sînă se pregătesc să devină părinții unei fetițe pe care își doresc să o boteze Leeah.

Vedeta TV mai are cinci copii pe care i-a adus pe lume pe cale naturală: David (17 ani) și Sara (10 ani), din căsnicia cu regretatul său soț, afaceristul Filip Poplingher, și Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani), din cea cu artistul Adrian Sînă.

Până la vârsta de 35 de ani, a adus pe lume cinci copii şi pare că nu se opreşte aici. Motivul pare să provină din trecutul ei, din perioada adolescenţei, când a trăit multă vreme fără ambii părinţi. Anca a fost crescută doar de mamă, pe vremea aceea în Tecuci, iar aceasta a plecat la un moment dat să muncească în străinătate. Prin urmare, Anca, pe atunci având doar 16 ani, a trebuit să se întreţină singură şi i-a dus mare dor celei care i-a dat viaţă.

“Eu am fost crescută doar de mama mea. Mi-aş dori să fiu la fel de bună ca ea. Nu ştiu dacă sunt. Când aveam 16 ani, a plecat la muncă în străinătate, pentru că şi-a dorit mai bine pentru noi. De Paşte, cel mai mare cadou pentru noi era venirea mamei, o aşteptam mereu cu sufletul la gură, era tot ce ne doream”, a declarat Anca Serea, în cadrul emisiunii ”Uite cine dansează”.

Copilăria, dar şi adolescenţa vedetei au fost foarte grele, iar actualul ei soţ, Adi Sână, este uimit şi astăzi de faptul că a putut trece prin atât de multe greutăţi.

”Iubitul meu şi acum se minunează de faptul că am avut prima pereche de blugi prin adolescenţă, la o vârstă destul de mare, faţă de alţi copii”, a mai spus Anca Serea.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2102 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2019 16:32

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.