Ela Crăciun a lansat ”9 luni fără griji”

Ela Crăciun a lansat ”9 luni fără griji”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ela Crăciun şi-a lansat volumul "9 luni fără griji", prima carte despre sarcină a unui blogger din România. Volumul este scris având la bază experienţa vedetei TV de mamă a trei copii şi este susţinut de informaţii ale medicilor şi ale specialiştilor, care le vor fi de ajutor, ca bază de informaţie, viitorilor părinţi.

"9 luni fără griji" include răspunsurile la 101 întrebări, pe care femeile însărcinate şi le pun cel mai des, selectate din discuţiile în mediul online, pe blogul şi paginile sale de socializare, cu femeile din comunitatea sa.

Ela Crăciun a strâns informaţii extrem de utile de la specialişti, astfel încât viitoarele mămici să primească răspunsurile corecte la întrebările lor, axate pe studii medicale.

Cartea parcurge toate etapele sarcinii, întrebările şi problemele cu care se confruntă viitoarele mame, abordând curajos chiar şi subiecte considerate de multe persoane drept tabu, precum sexul în timpul sarcinii, miturile băbeşti, emoţiile şi depresia unei gravide.

Nu doar viitoarele mame vor găsi documentarea necesara, ci şi partenerii acestora. Viitorii tătici se vor putea informa referitor la rolul lor în toată această călătorie, de la posibilitatea de a lua concediu de paternitate, până la însoţirea mamei la analize şi sprijinul emoţional pe care îl acordă. Informaţiile incluse în volum îi vor ajuta să îşi înţeleagă mai bine partenerele în această perioadă specială, plină de emoţii.

"Este o carte de suflet, pe care am scris-o atât din propria experienţă de mamă, trecând până acum prin trei sarcini, cât, mai ales, intervievându-i pe cei mai buni specialişti pe care i-am avut alături. Sunt la bază jurnalist şi ştiu cât de important este să ai informaţia corectă, de la o sursă de încredere. Aşa cum procedez pe blogul şi pe canalul meu de YouTube, îmi doresc să vin în sprijinul tuturor celor care vor să aibă o viaţă de familie frumoasă şi sănătoasă", declară Ela Crăciun.

Cartea "9 luni fără griji", care a fost lansată pe 24 mai printr-un eveniment pe terasa Promenada Mall, este structurată în 12 capitole, fiecare dezvoltând o temă prin răspunsuri la cele mai frecvente întrebări ale viitorilor părinţi.

Pentru ca informaţiile să fie corecte, Ela Crăciun a apelat la sprijinul a cinci specialişti: dr. Doina Mihăilescu Buzatu (medic primar de obstretică şi ginecologie), dr. Ruxandra Pleşea (medic specialist în diabet, nutriţie şi boli de metabolism), dr. Daniela Bandrabur (medic primar ATI, doctor în ştiinţe medicale şi şef secţie Terapie Intensivă), Claudia Maria Deculescu (moaşă cu experienţă de peste 30 de ani) şi Cerasela Rogen (coach transformaţional).

Cartea "9 luni fără griji" este publicată la editura DPH şi este disponibilă în toate reţelele de librării şi magazine online.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1109 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 13:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.