Amintiri din vremea zăpezii

Amintiri din vremea zăpezii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un mesaj trimis anul trecut, în ziua de Crăciun, din păcate s-a rătăcit. N-am publicat atunci fotografiile trimise de cititorul nostru, pentru că ele n-au ajuns în locul potrivit, ci în… Trash.

Însă niciodată nu e prea târziu! Mai ales că domnul Tiberiu Simionescu ne propunea o variantă mai senină de „luptă” cu zăpada. Şi cum iarna nu s-a terminat, poate că vom mai primi o şansă să o punem în practică.

„Oare nu ne-am săturat să ne plângem de milă? Şi aşa suntem un oraş trist, iar nişte zăpadă ne-a trimis în haos. De ce să nu profităm de zăpadă?”.

„Azi, de Crăciun, veneam din Combinat, după o zi dificilă şi am văzut la mine în cartier ceva ce m-a făcut să zâmbesc şi mi-a dat o idee: de ce sa nu profităm de zăpadă?”.

De ce să nu apărem la ştiri cu ceva deosebit. Hai să facem un concurs cu cel mai frumos om de zăpadă, sau cu cel mai mare, sau cu cel mai… Sponsori putem găsi chiar şi în vremuri de criza”.

„Concurenţii se vor amuza şi nu vor dori recompense substanţiale. Hai să fim primii în ţară care facem asta. Poate ideea va prinde rădăcini şi o să devină tradiţie”.

„Hai să ne remarcam şi prin altceva. Bineînţeles că vreau şi eu ceva, nu-mi vând ideea degeaba: vreau să-mi fie recunoscută ideea (fără recompense materiale) şi să fiu membrul al juriului (dacă se poate). Vă trimit câteva fotografii cu noii mei vecini”.

Promitem că la primul val serios de zăpadă vom organiza concursul şi îl vom chema pe domnul Simionescu în juriu.

Citit 1120 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.