Festivalul aniversar ”Woodstock” 50 a fost anulat

Festivalul aniversar ”Woodstock” 50 a fost anulat

mediafax.ro
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Festivalul "Woodstock 2019", care urma să aibă loc între 16 şi 18 august, la Watkins Glen, în statul american New York, şi care trebuia să marcheze împlinirea a 50 de ani de la celebrul eveniment, a fost anulat, a relatat mediafax.ro.

Greg Peck, unul dintre organizatori, a declarat că au avut o serie de dispute financiare cu parteneri ai evenimentului şi au fost forţaţi să găsească alt spaţiu de desfăşurare, mai mic, Merriweather Post Pavilion din Columbia, Maryland, motiv pentru care mulţi dintre invitaţi şi-au anulat recitalurile. Printre cei care şi-au anulat concertele se numără Miley Cyrus, Carlos Santana, Jay-Z, the Dead & Co. (foşti membri ai trupei Grateful Dead), John Fogerty.

"Woodstock 2019" trebuia să aibă loc la aproximativ 185 de kilometri nord-vest de locul unde s-a desfăşurat ediţia din 1969 şi unde, în prezent, se află muzeul "Bethel Woods Center for the Arts".

Festivalul de la Woodstock a avut loc între 15 şi 17 august 1969 şi a avut peste 400.000 de spectatori. Evenimentul a mai avut parte de ediţii aniversare în 1979, 1989, 1994, 1999 şi 2009.

Citit 333 ori Ultima modificare Joi, 01 August 2019 14:01

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro