Express TV s-a întâlnit cu prietenii

Express TV s-a întâlnit cu prietenii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cei unsprezece ani de funcţionare continuă la Galaţi au fost un prilej festiv pentru postul de televiziune Express TV să-şi invite vineri seara prietenii la un restaurant… „Continental” *

De data aceasta, a spus directorul general al postului, ziaristul Cătălin Negoiţă, care a „moderat”, alături de ziaristul Gabriel Chifu, la festivitate, n-a mai fost invitată toată  protipendada politică, ci numai prietenii care i-au fost alături, la bine şi mai ales la greu.

„În seara asta suntem numai prieteni”, a spus Negoiţă, amintind şi de perioadele grele prin care televiziunea locală a trecut: „De multe ori ne-a trecut glonţul pe la ureche şi n-aveam vestă antiglonţ”.  

Asta nu înseamnă că n-au fost şi vip-uri politice în sală: un deputat şi-un senator, consilieri locali şi judeţeni, directori de instituţii, mulţi oameni de artă etc. etc. Ba chiar şi directorul unui alt post de televiziune locală.

Actorul Vlad Vasiliu i-a dăruit directorului postului o diplomă numită „Premiul Curcubeul pentru echidistanţă între culorile politice”.

Diploma era cam portocalie, dar în sală erau prezenţi, într-adevăr, reprezentanţi ai partidelor şi de la putere şi din opoziţie.

Fiecare redactor tv, din echipele de la Galaţi şi de la Brăila ale Expressului, a avut ocazia să spună câteva cuvinte. Spiciuri,  artificii interioare, şampanie, bucate, tort, dans, concert al formaţiei Kripton şi, mai spre dimineaţă, karaoke – ce mai, criza mondială a dormit bine în noaptea de vineri.

Clipul sărbătoresc prezentat în acest an a fost mai îmbrăcat decât cel de anul trecut şi mai puţin glumeţ.

Citit 1498 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.