Andreea Bălan s-a căsătorit

Andreea Bălan s-a căsătorit
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea, tatăl celor doi copii ai săi. Cununia civilă a avut loc în weekendul trecut, iar naşi i-au fost Aurelian Temişan şi soţia lui, Monica Davidescu.

La doi ani de când s-a logodit în America, Andreea Bălan s-a căsătorit civil în România cu George Burcea, tatăl celor două fetiţe ale sale. Cununia civilă a avut loc în weekendul trecut. Artista a ales să poarte, pentru acest eveniment, o rochie scurtă albă, cu volane, iar soţul ei o ţinută lejeră, de vară, cu pantaloni în carouri şi cămaşă albă. Fetiţele lor le-au fost alături şi au purtat rochiţe albe de prinţese.

Naşii cuplului sunt Aurelian Temişan şi Monica Davidescu.

Buchetul de flori al artistei a fost acelaşi pe care l-a avut acum doi ani în America, florile fiind criogenate în toată această perioadă.

"George s-a dus să-mi ia buchetul de acasă, pentru că l-am uitat. Buchetul este special, este acelaşi buchet pe care l-am avut în America, atunci când am făcut ceremonia, acum doi ani. Pentru mine era important să am acelaşi buchet, e din flori criogenate şi ţin foarte mult la el. L-am uitat pentru că avem doi copii pe care nu trebuie să-i uităm acasă. Ella este foarte fericită când aude că trebuie să meargă la nuntă", a declarat Andreea Bălan, pentru spynews.ro.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2099 ori Ultima modificare Vineri, 16 August 2019 18:39

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.