Simona Gherghe pleacă de la „Acces Direct”

Simona Gherghe pleacă de la „Acces Direct”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

După nouă ani în care a stat la cârma emisiunii „Acces Direct”, în timpul concediului postnatal în care se află deja de câteva luni, Simona Gherghe a decis să renunţe definitiv la rolul de prezentatoare a acestui show tv.

Simona Gherghe a intrat în concediu de maternitate în această primăvară, cu puţin timp înainte să devină pentru a doua oară mămică. Având în această perioadă timp nu doar să se dedice copiilor ei, ci să îşi şi reevalueze dorinţele şi priorităţile, vedeta de televiziune a luat o hotărâre la care mai nimeni nu se aştepta.

După nouă ani în care a stat la cârma emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Simona Gherghe a hotărât să încheie acest capitol din viaţa ei şi se pregăteşte să deschidă unul nou.

„De pe frontul de mămicie, aş vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră şi, când s-a întâmplat ceva important în viaţa mea, am preferat să aflaţi de la mine, nu din “surse”. Iată-mă, aşadar, în faţa unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la «Acces Direct» s-a încheiat. Decizia îmi aparţine în totalitate şi vine după multe nopţi de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieţii mele şi simt nevoia unei schimbări. Au fost nouă ani plini, cu bune şi cu rele, în care am învăţat multe. Despre lume, despre viaţă, despre mine. Le mulţumesc colegilor care mi-au fost alături, în tot acest timp. Şi le urez succes, în noul sezon, căci emisiunea merge mai departe. Cât despre mine, după aproape nouă ani de ştiri şi alţi nouă de divertisment şi news magazine, tot ce vă pot spune e că nu voi renunţa la televiziune. Este profesia mea, pasiunea mea! După cum ştiţi, acum sunt în concediu postnatal. De fapt, sunt a copiilor mei, pentru încă o perioadă :). Dar ne vom revedea, în curând, la ANTENA 1!”, a scris Simona Gherghe pe pagina ei de socializare.

Aşadar, după cum ea însăşi a anunţat pe paginile ei de pe reţelele de socializare, Simona Gherghe rămâne la Antena 1 şi după ce îşi va termina concediul postnatal, cu siguranţă o vom vedea implicată în noi proiecte de televiziune.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1670 ori Ultima modificare Miercuri, 21 August 2019 15:23

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.