Adelina Pestriţu este cel mai puternic influencer

Adelina Pestriţu este cel mai puternic influencer
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

E oficial! Adelina Pestriţu este cel mai puternic influencer din România, vedeta câştigând titlul Best Romanian Influencer la E! People’s Choice Awards. Iar în curând va pleca în America să participe la gală!

Meseria de influencer este una dintre cele mai râvnite în ultima vreme, chiar şi în România, dar se pare că Adelina Pestriţu este cea mai bună la acest capitol. După ce a renunţat la televiziune, vedeta s-a concentrat exclusiv pe cariera sa în online şi bine a făcut!

Cu peste 1.2 milioane de urmăritori pe Instagram, un canal de YouTube extrem de apreciat, o revistă online şi magazin virtual de haine, Adelina Pestriţu este, în mod oficial, cel mai bun influencer din România.

Şi ca încununare a succesului ei, Adelina a reuşit să câştige trofeul Best Romanian Influencer la E! People’s Choice Awards 2019. Şi este un premiu câştigat „pe bune”, întrucât oamenii au fost exclusiv cei care au votat şi au hotărât către cine se îndreaptă acest trofeu.

Aşa se face că, peste o săptămână, Adelina Pestriţu va păşi triumfătoare pe covorul roşu al galei E! People’s Choice Awards 2019, eveniment ce va avea loc în Santa Monica, Los Angeles. „Echipăăăă. Am reuşit! În mână ţin Premiul peoples choice care este Al Vostru! Voi m-aţi făcut ceea ce am devenit astăzi! Voturile voastre m-au adus pe locul 1, iar peste o săptămână pe Red Carpet din L.A. – Santa Monica. Vă mulţumesc din tot sufletul. Sunt cea mai fericită. Vă ador”, a scris, pe o reţea de socializare, Adelina Pestriţu.

Adelina Pestritu este una dintre cele mai bine cotate vedete feminine din showbiz-ul autohton şi a reuşit să îşi transforme conturile de pe reţelele de socializare în veritabile afaceri de succes.  Adelina nu vrea să trăiască exclusiv din contracte de imagine şi magazinul online cu haine ce îi poartă numele, ci are planuri mari de business alături de soţul ei, Virgil Steblea.

După cum a dezvăluit pentru revista VIVA!, Adelina Pestriţu şi Virgil Steblea vor lansa în curând o afacere cu ceasuri de lux, accesorii cu valoare de mii de euro. Mai exact, un magazin care îşi va deschide porţile cât de curând.

„În spatele unui câştigător „Best Romanian Influencer of 2019” stă un soţ înţelegător, cu calităţi de fotograf şi cameraman. Mulţumesc”, a adăugat Adelina.

Citit 2451 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2019 13:27

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.