Adela Popescu, vacanţă inedită în Sri Lanka

Adela Popescu, vacanţă inedită în Sri Lanka
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au bucurat de o vacanţă inedită în Sri Lanka, împreună cu cei doi copii ai lor, însă vedeta a povestit şi care au fost greutăţile pe care le-a întâmpinat în acest sejur.

Adela Popescu a povestit pe blogul său cum a fost vacanţa pe care a petrecut-o în Sri Lanka. Vedeta a dezvăluit că nu a fost deloc uşor, mai cu seamă că trebuia să se preocupe de nevoile celor doi copii ai ei. „Vacanţa a fost gândită în mai multe părţi. Prima săptămână era rezervată din timp, iar ce urma am lăsat să rezolvăm la faţa locului. Aşadar, după un zbor de zece ore, împărţit în cinci cu cinci ore şi o escală scurtă în Doha, şi după încă cinci ore cu un microbuz de la aeroport, ne-am cazat frumos la o vilă pe malul oceanului, toată gaşca: noi patru, fratele meu şi familia lui, Cove şi familia lui şi Ioana, verişoara”, a spus Adela Popescu.

Adela a spus că nu a apucat să viziteze foarte multe în Sri Lanka, dorindu-şi mai mult să se relaxeze. „O săptămână am fost destul de statici, vizitând doar satul în care ne aflam şi de vreo două ori plajele vecine, pe care ajungeam cu tuk-tukul. În rest, la piscină, în curtea casei şi pe la vreun restaurant local. Totul a fost perfect. Vila, apusul, piscina, plaja, atmosfera.”

Vedeta a mărturisit că nu a fost deloc uşor şi a împărtăşit la ce anume va fi atentă atunci când îşi va planifica următoarele vacanţe alături de copii ei: „A fost greu. Şi vă spun asta nişte părinţi care şi-au petrecut absolut toate concediile alături de copiii lor. Un lucru e clar, cel puţin o vreme de-acum încolo, vacanţele le vom organiza în funcţie de nevoile lor. Cine spune că ei, copiii, au nevoie doar de atenţie, afecţiune şi dragostea părinţilor, nu greşeşte, dar e nevoie şi de ceva în plus. Cum ar fi: un restaurant la îndemână, o piscinuţă potrivită vârstei lor, un spaţiu cât mai securizat, fără scări, etaje, etc. şi de preferat o cameră la parter cu ieşire la curtea interioară. Un spital prin zonă, deşi slavă Domnului, nu am avut nevoie în nicio vacanţă până acum.”

De asemenea, ea a mai scris şi un mesaj emoţionant pe Instagram: „Nu mai caut miracole. Le văd prin ochii sufletului în mânuţele lipite de faţa mea, în sunetul primului „mama”, în obrăjorii grăsani, în puful de la ceafa pe care o adulmec seară de seară, în îmbrăţişări sincere şi bucuria de a le fi încă indispensabilă.”

Adela Popescu le-a dat şi un sfat părinţilor, mai ales celor care au doi copii, punctând faptul că trebuie să fie atenţi la nevoile copiilor, dar şi la locul în care aleg să îşi petreacă vacanţa. „Doi adulţi şi un copil pot merge împreună şi la capătul lumii. Cu doi, mai ales dacă unul dintre ei e explorator, curios, curajos şi inconştient, aşa cum sunt şi trebuie să fie copiii când învaţă să meargă şi vor să descopere lumea, cel mai bine ar fi ca părinţii să îşi ajusteze puţin aşteptările şi să caute locaţii baby friendly, în adevăratul sens al cuvântului.”

Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în anul 2015 şi au împreună doi copii, Alexandru şi Andrei.

Citit 2795 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Ianuarie 2020 13:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.