Adelina Pestriţu, izolată la domiciliu

Adelina Pestriţu, izolată la domiciliu
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

La recomandarea autorităţilor, Adelina Pestriţu este în autoizolare de mai bine de o săptămână. Nici măcar pe micuţa Zeny nu a mai văzut-o, de când a revenit din Italia, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Milano Fashion Week.

Adelina Pestriţu a fost în Italia acum mai bine de o săptămână. Nu a plecat acolo în vacanţă, ci a fost invitată să participe la prezentarea Philipp Plein din cadrul Milano Fashion Week. Adelina Pestriţu a fost aleasă de echipa Philipp Plein drept influencerul care să reprezinte România la fashion show-ul celebrului designer din cadrul Milano Fashion Week. Extrem de fericită, vedeta nu a stat pe gânduri şi a acceptat imediat propunerea. Ghinionul a făcut ca, exact în timp ce se afla în Italia, să izbucnească isteria legată de epidemia de Coronavirus.

Milano se numără printre zonele afectate din Italia, iar Adelina Pestriţu a încercat pe cât posibil să stea cât mai izolată. A participat doar la evenimentul pentru care a zburat în Italia şi a ieşit din hotel strict pentru a lua masa.

Astfel că, la revenirea în ţară, Adelina Pestriţu a ales autoizolarea. Spune că nu se află în carantină. Nici nu prezintă simptome de boală, ci a făcut această alegere din precauţie.

Adelina Pestriţu a povestit totul despre decizia de autoizolare într-o postare de pe blogul său. "Aceasta este o măsură pe care mi-am impus-o singură, fără să mă oblige cineva. Fără să fiu împinsă de simptome specifice acestui virus sau de medici. Sunt perfect sănătoasă. În toată această perioadă, de când am venit, nu am acuzat alte stări care să-mi ridice semne de întrebare vis-a-vis de starea mea de sănătate. Da, stau în casă de la venirea în ţară, pentru că sunt o fire precaută şi responsabilă cu mine şi cu cei din jur. Nu este vorba despre o carantină, este soluţia la care am recurs eu, urmând indicaţiile autorităţilor şi propria mea conştiinţă", a dezvăluit Adelina.

Încă de la revenirea în ţară, Adelina Pestriţu nu a văzut-o nici măcar pe fetiţa ei. Până va trece perioada de autoizolare, Zeny stă departe de părinţii ei, iar dorul de cea mică o macină pe vedetă.

 
Citit 2357 ori Ultima modificare Luni, 09 Martie 2020 15:57

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.