Alina Puşcaş a fost depistată pozitiv cu coronavirus

Alina Puşcaş a fost depistată pozitiv cu coronavirus
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Alina Puşcaş a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Vestea vine la scurt timp după ce şi alţi colegi ai ei au fost depistaţi cu coronavirus. "Mi-aş fi dorit foarte mult să vă transmit acest mesaj de undeva de pe o plajă din Grecia, unde la începutul lunii ar fi trebuit să fiu cu Mihai (soţul Alinei - n.r.) şi mulţi alţi prieteni, la nunta noastră. Cea mai frumoasă nuntă am decis noi că ar fi fost… Din păcate, suntem în Bucureşti, iar eu sunt în Rol 2, adică Spitalul Militar Mobil din incinta "Ana Aslan". Trebuie să recunosc că sunt foarte fericită că am venit aici şi nu m-am dus în altă parte, chiar dacă dragii mei colegi de la Te cunosc de undeva, o parte din ei, cei care sunt confirmaţi cu acest nemilos virus, sunt la "Matei Balş". Eu am preferat să vin aici. De ce credeţi? Eu sunt într-un cort, într-un cort militar foarte comod, nimic de zis, la 3 metri de uşa cortului, unde se vede pădurea, ciripesc păsărelele, este linişte, este frumos, sunt optimistă. După cum se vede, sunt şi eu pozitivă ca atitudine, nu numai ca rezultat", a declarat vedeta.

Alina a ţinut să facă unele precizări şi cu privire la colegii de la emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. "Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care au fost în apropierea celor confirmaţi, pentru că nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiţii. Aşadar, noi ne-am întâlnit cu toţii cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmaţi acum şi au fost chemaţi la testare s-au întâlnit şi în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Aşa că, ce credeţi că am făcut eu? Am zis să fiu şi eu cetăţeanul model şi am luat familia de mânuţă, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie. Nu înţeleg cum este posibil, totuşi, atâta timp cât eu, vorba aceea, m-am sărutat cu soţul meu şi, totuşi, el este negativ. Mă rog, mă bucur pe de-o parte", a explicat vedeta.

Prezentatoarea tv a ţinut să transmită un mesaj şi fanilor ei, dar şi tuturor celor care s-au infectat cu Covid-19. "Mi-aş dori foarte mult ca prin acest mesaj să fac lumea să înţeleagă un lucru. Dacă ajungi să fii infectat, nu trebuie să te simţi prost sau să te simţi blamat sau să te ascunzi. Pentru că nu ai nicio vină pentru simplul fapt că ai fost infectat. Mai mult de atât, în momentul în care ieşi din această carantină, practic tu eşti fericit pentru că ai o imunizare. Aleluia! Măcar de asta pot să mă bucur. Aşadar, luăm partea cea mai bună a lucrurilor", şi-a încheiat Alina Puşcaş mesajul transmis prin intermediul revistei ELLE.

Sursa: Elle.ro

Citit 3983 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Iunie 2020 20:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.