Film despre debutul pandemiei în Wuhan. Proiect cinematografic

Film despre debutul pandemiei în Wuhan. Proiect cinematografic
O producție despre începuturile actualei pandemii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Un proiect cinematografic despre debutul pandemiei în Wuhan este scris şi va fi regizat de Charles Randolph, cel care a mai semnat, între altele, „Bombshell” şi care fost premiat cu Oscar pentru scenariul filmului „The Big Short”.

Fără a avea și un titlu, deocamdată, proiectul este produs de SK Global, după cum a anunţat, recent, compania, citează ”The Hollywood Reporter”, conform news.ro.

Filmul va reprezenta debutul regizoral al lui Charles Randolph. El va examina „săptămânile dramatice din China, când comunitatea medicală curajoasă se confruntă cu un virus misterios, care curând are să provoace o pandemie”.

„Charles ne poartă într-o dramă incitantă şi revelatoare prin care trecem toţi”, au spus John Penotti şi Charlie Corwin de la SK Global. „Relatarea lui intensă şi informaţiile sunt în centrul acestei poveşti. Nu puteam fi mai mulţumiţi că îi sprijinim viziunea şi debutul regizoral”, au adăugat cei doi.

La rândul său, Randolph a transmis că, „pe măsură ce săpăm, povestea Wuhan devine mai bogată. Înseamnă ceva să lupţi cu un monstru. Este altceva să lupţi cu un monstru în întuneric”.

Proiectul va fi filmat în China şi în alte părţi ale lumii, cu echipe locale, anunță producătorii, care nu au dat încă prea multe detalii în acest sens.

Filmele care l-au făcut cunoscut pe Charles Randolph

Charles Randolph a mai scris „The Life of David Gale” (2003), regizat de Alan Parker, cu Kevin Spacey, Kate Winslet şi Laura Linney în distribuţie, „The Interpreter” (2005), regizat de Sydney Pollack, cu Nicole Kidman şi Sean Penn, şi „Love & Other Drugs” (2010), regizat de Edward Zwick, cu Jake Gyllenhaal şi Anne Hathaway.

Pentru „The Big Short” (2015), a primit Oscarul pentru scenariul scris împreună cu regizorul Adam McKay. În România, filmul este cunoscut sub numele de ”Brokerii apocalipsei”. Producția a primit comentarii elogioase din partea marii majorități a criticilor. La rândul său, „Bombshell”, despre scandalul sexual în care a fost implicat fostul preşedinte al Fox News, cu Charlize Theron, Nicole Kidman şi Margot Robbie în distribuţie, a fost lansat anul trecut.

Citit 2329 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iulie 2020 03:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.