Maria Crăciun şi-a lansat un nou videoclip (FOTO și VIDEO)

Maria Crăciun şi-a lansat un nou videoclip (FOTO și VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Maria Crăciun a acceptat să ne povestească într-un interviu despre noua ei melodie, „Din vina mea”, care are şi un videoclip pe măsură.

- Maria, a cui e "vina" pentru acest nou videoclip de care ne putem bucura?

- Am realizat acest proiect alături de o echipă foarte frumoasă. Piesa este compusă de Dorian Oswin și Anastasia Sandu, versurile încărcate de sensibilitate îi aparțin talentatei Anastasia. Videoclipul este filmat de Daniel Libeg.

- Cum s-a născut piesa "Din vina mea" şi care este mesajul pe care ai vrea să îl transmiţi?

- Am mers la studio la Dorian Oswin, el este un compozitor foarte talentat, și mă bucur că am ocazia să lucrez cu el. Piesa mi-a plăcut mult, mi s-a potrivit foarte bine și am decis să începem lucrul la acest proiect. Mesajul piesei transmite o stare de emoție și un regret interior pe care cred ca fiecare dintre noi l-a simțit la un moment dat. O decepţie, un regret, o speranță pentru viitor.

- Unde au fost realizate filmările şi de ce a fost ales tocmai acel loc?

- Piesa, fiind încărcată cu atâta sensibilitate, filmările nu puteau să se desfășoare decât într-un cadru special. Din prima clipă când am intrat, am simțit ca aici trebuie să filmăm. Pur și simplu călcam pe istorie.

Deși în acest moment clădirea este un hotel, Grand Boutique Hotel, antreprenorii au reușit să refacă autenticitatea decorului unei vechi case boierești de peste 100 de ani care aparține încă familiei Chrissoveloni. Ceea ce face special pentru mine acest loc este faptul ca însăși Regina Maria l-a considerat a doua ei casă în Bucureşti. Am avut bucuria și onoarea să filmez chiar la măsuța la care Majestatea Sa își scria corespondenţa.

Vreau în mod special să amintesc amabilitatea cu care am fost întâmpinată de personalul hotelului, în mod special a domnișoarei Amalia Iorga, cu care de altfel am devenit și bună prietenă.

- E adevărat că pandemia ne-a dat tuturor vieţile peste cap, dar aş vrea să ştiu cum a fost anul acesta pentru tine?

- Pandemia ne-a răscolit pe toți, pe toate planurile, iar cultura și toate proiectele artistice au fost foarte afectate. Ca și pentru toți artiștii, anul acesta a fost un an dificil pentru mine, dar mă bucur ca îl pot încheia, totuși, pe linia de plutire.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au susţinut să împlinesc acest frumos proiect, de la echipa de producție până la prietenii care au crezut în mine și m-au încurajat să merg mai departe. Îmi doresc foarte mult ca această melodie să ajungă la sufletele oamenilor. De aceea am răspuns cu drag invitaţiei unor posturi de televiziune unde voi promova aceasta melodie așa cum merită.

- Spune-mi, te rog, şi despre proiectele de viitor, atat cat poate fi dezvaluit, desigur.

- Proiecte de viitor? În primul rând îmi doresc să treacă această perioadă neclară din viața tuturor, în care însăși fragilitatea existenţei noastre este pusă la grea încercare. Apoi desigur, pe planul muzical, care îmi este atât de drag, am în minte câteva idei și piese noi. Mulțumesc ziarului "Viața liberă" pentru susținerea constantă, de când eram mică și până în prezent! Chiar dacă sunt acum stabilită în Bucureşti, în inima mea Galaţiul ocupă un loc special, de aceea vreau să transmit prin aceste rânduri bucuria că gălățenii vor citi o parte din gândurile și proiectele mele. Și că vor asculta melodia „Din vina mea”.

Citit 4077 ori Ultima modificare Luni, 23 Noiembrie 2020 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.