Doctorul Bacalbaşa a învins blondele

Doctorul Bacalbaşa a învins blondele
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Dr. Nicolae Dobrovici Bacalbaşa, în faţa a 50 de blonde frumoase şi sexy! * „Opriţi dricul, mortu’ ăsta n-a dat plicul” *

Miercuri seara, medicul Nicolae Dobrovici Bacalbaşa a reuşit să-şi facă de unul singur concurenţă, pe două posturi concomitent.

În vreme ce pe Antena 1 se lupta pe bani la „Te pui cu blondele?”, pe TV Galaţi, medicul dirija propria emisiune „Ciocu’ mic în târgul mare”. Bătălia cu blondele n-a fost uşoară!

Ţineţi seama că junele şi bălaiele făpturi i-au înfrânt în ultimele ediţii ale emisiunii pe Cozmin Guşă sau Robert Negoiţă şi l-au pus pe fugă pe Irinel Columbeanu.

După ce în prima rundă medicul a „salvat” 19 blonde şi s-a lăsat învins de blonda supremă, în al doilea tur a făcut măcel. A plecat acasă cu 6.850 de lei.

Prima naştere cu anestezie

Şapte blonde au zburat din emisiune de la prima întrebare. De unde să ştie blondele că Regina Victoria a fost prima femeie care a născut sub anestezie generală cu cloroform?

Blondele au atacat sub centură. Întrebat dacă ia şpagă, medicul a replicat cu umor: „Fac parte din categoria doctorilor care nu sunt tâmpiţi”.

Care a fost cea mai mare „şpagă” şi de la cine a primit-o? „Nu pot să-ţi spun, dar era o blondă mai frumoasă decât tine”, a replicat medicul.

Bacalbaşa a aflat cu surprindere că e poreclit „cucuveaua oraşului” şi şi-a pigmentat răspunsurile cu glume… decoltate: „Nu te da mai mare decât eşti că vei fi obligat să plăteşti diferenţa”, „În sexul oral depinde de care parte eşti”…

Răutăcioasă, una dintre blonde l-a chestionat dacă lucrează în Galaţi pentru că nu a fost suficient de competent pentru Bucureşti. Ironic, medicul şi-a recunoscut lipsa de competenţă… socială.

Partea proastă este că medicul a „scăpat” în runda finală nu mai puţin de 19 blonde. Acestora li s-a adăugat şi blonda supremă care l-a trimis pe dl. doctor la OTV.

Întrebarea care i-a venit de hac medicului era legată de căsniciile lui Elizabeth Taylor. Medicul i-a dat opt soţi, în loc de şapte. 

„Să nu faci tot ce ştii pe un singur bolnav”

Dan Negru, era ferm convins că în runda finală, cele 20 de blonde îl vor „dovedi” pe simpaticul medic. Însă acesta a „măcelărit” 12 blonde cu o singură întrebare – care e animalul-simbol al creştinismului.

„Sunt creştin, dă-o dracului”, a glumit doctorul, răspunzând corect: peştele. Experienţa la catedră l-a ajutat să ghicească pe rând blondele convinse că viţelul, mielul sau cocoşul sunt simbolul lui Iisus.

„Vă dau banii!”, l-a încurajat Dan Negru. „La vârsta mea, blondele parcă-s mai importante”, a glumit dr. Bacalbaşa.

Rămas în luptă cu trei eminenţe blonde, a preferat să se retragă cu 6.850 de lei, şi să nu se bată pentru o sumă mult mai mare, 30.000 de lei, riscând să piardă tot.

Ce-a făcut cu banii?

„În viaţă, de obicei, se întâmplă aşa: îţi faci sau nu treaba, gagicile îţi iau banii şi te lasă cu ochii în soare. Eu am reuşit să fiu atipic în această poveste, am luat banii şi am lăsat blondele cu ochii în soare”.

„Nu de alta, dar eu provin dintr-o meserie unde poţi spune în fiecare dimineaţă, întâlnindu-te într-un colectiv de bărbaţi, ˝Bună dimineaţa, doamnelor˝”.

„Dat fiind că viaţa este c… iar medicina de două ori c…, am fost evident avantajat la acest concurs, întrucât sufletul meu a fost mai blond decât toate vopsitele alea”.

„Şi eu sunt uşor vopsit la suflet, dar asta e o altă problemă. Am ezitat între a investi banii în Fundaţia ˝Ajutaţi-l pe Lăbuş˝ şi în care am mare încredere şi editarea unei cărţi care stă să se nască”.

„Deoarece a publica o carte reprezintă în România a-ţi smulge pâinea de la gura copilului, o să investesc banii în publicarea unei cărţi care sper să placă”.

„Este o carte pe care vreau să o scriu despre lumea medicală, şi căreia vreau să-i dau titlul ˝Opriţi dricul, mortul ăsta n-a dat plicul˝”, ne-a declarat după emisiune dr. Bacalbaşa.

Medicul a recunoscut că nu i-a fost uşor: „Totdeauna există frica de a te compromite. Blondele acestea erau ca o serie întreagă de mine banalizate în chip de jucării”.

„Erau şase-şapte exemplare extrem de bine pregătite pentru o asemenea activitate, noroc că în calitate de anestezist şi de medic reuşesc să fiu tot timpul conştient de spaţiul de 360 de grade în jurul meu şi îmi păzesc fundul de fălcile adversarilor”, ne-a mărturisit dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 3840 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.