Două gălăţence au făcut senzaţie la X Factor 2020 (VIDEO)
Foto: Antena 1

Două gălăţence au făcut senzaţie la X Factor 2020 (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dacă formatul emisiunii ar fi fost cel din anii trecuţi, iar publicul ar fi putut vota, cu siguranţă că în marea finală din această seară ar fi concurat şi cele două gălăţence care au făcut furori la X Factor 2020. Alexandra Serenada Sîrghi - cea mai bună voce din echipa lui Ştefan Bănică - şi Alexandra Căpitănescu - membră a trupei „Tiny Tigers”, formată de Florin Ristei – au trecut cu brio de audiţii, bootcamp, dueluri şi au strălucit în semifinala X Factor.

Alexandra Serenada Sîrghi are 18 ani şi a participat pentru a doua oară la X Factor. Dacă în 2016 a ajuns doar până în etapa Bootcamp, acum a cântat în semifinală, şi a făcut-o cu brio. Cu sufletul apăsat de dorul de mama ei, care o veghează din Cer, Alexandra a ales să interpreteze piesa Christinei Aguilera „Hurt”: „Melodia asta a contat foarte mult pentru mine. O ascultam când aveam nevoie de sentimentul că mama e aproape…. Mi-aş fi dorit să fie şi ea aici, să mă audă. Această piesă are un mesaj profund în care eu mă regăsesc. Aguilera vorbeşte despre tatăl ei, care a murit şi care a fost ce mai mare susţinător al ei, şi dacă ar mai avea timp să-i mai spună câteva vorbe”, a mărturisit gălăţeanca.

A fost, după cum remarca Delia, un moment extrem de sensibil şi foarte puternic, în care, aşa cum mărturisea Loredana, Alexandra şi-a pus sufletul pe masă.

„Alexandra, ai fost senzaţională! Tu reprezinţi pentru mine forţa, locomotiva, din punct de vedere vocal!”, a exclamat Ştefan Bănică. Chiar dacă a ales să meargă în finala X Factor cu cealaltă concurentă, Andrada Precup, artistul este convins că drumul Alexandrei nu se opreşte după X Factor.

„X Factor a fost un drum din viaţa mea, din care am învăţat foarte multe şi mă bucur că am transmis un mesaj: că se poate şi dacă în viaţă nu e totul roz! Am trăit încă o dată experienţa unei scene mari, alături de oameni importanţi şi dragi”, a mărturisit Alexandra Sîrghi.

"Tiny Tigers"

În vârstă de 17 ani, Alexandra Căpitănescu, membră a grupului „Tiny Tigers”, format de Florin Ristei, a făcut furori pe scena X Factor. „Sunt absolut minunate! Toţi anii lor la un loc fac cât vârsta colegului Aurelio”, mărturiseau, privindu-le cu admiraţie, italienii din trupa „The Super 4” cu care adolescentele s-au luptat pentru locul din marea finală.

Dincolo de diferenţa de vârstă şi de experienţă, cele patru „tigrişoare” s-au cunoscut la X Factor şi au avut doar o săptămână la dispoziţie pentru a deveni o trupă. Şi au reuşit! Mai ales în piesa pe care au interpretat-o în semifinală, „Dangerous Woman”.

„Ultimul acord a fost fabulos! A sunat bombă! Mi s-a făcut pielea de găină pe mine!”, a exclamat Ştefan Bănică.

„Indiferent ce se întâmplă mai departe în concurs, voi trebuie să rămâneţi împreună! E nevoie de un grup de fete în România”, le-a spus Delia.

"Pentru noi este o mare realizare faptul că am ajuns până în semifinala X Factor. Şi ne bucurăm că ne-a ieşit momentul artistic!", a mărturisit Alexandra Căpitănescu.

Florin Ristei a ales să meargă în finală cu "The Super 4", dar a făcut o promisiune: Dacă formatul emisiunii ar fi fost cel din anii trecuţi, iar în semifinală s-ar fi votat de acasă, cred că ambele grupuri ajungeau în finală. Cu şi fără X Factor, Tiny Tigers nu se opresc aici. Îmi iau angajamentul de a mă ocupa de ele pentru că sunt megatalentate! Staţi să vedeţi când vor scoate primul single!".

Citit 2370 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.