Război provocat de Oana Zăvoranu

Război provocat de Oana Zăvoranu
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de vedetele pe care le-a criticat pe rețelele de socializare în ultimul timp: Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina ICH, Anda Adam și Alina Ceușan. Influencerițele, sătule de atacul constant al Oanei Zăvoranu la adresa lor, s-au unit pentru a-i intenta un proces în care acuză că aceasta le afectează imaginea.

În ciuda aşteptărilor, se pare că Oana a obținut câștig de cauză în prima "luptă" doar cu patru dintre acestea. Magistraţii au admis cererea Cristinei ICH obligând-o pe Oana Zăvoranu să înceteze, pentru o vreme, acţiunile defăimătoare la adresa acesteia.

Nucleul scandalului

Oana Roman, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Anda Adam și Alina Ceușan și-au angajat un avocat comun pentru proces, având toate același scop - să scape de gura "Queridei". Despre demersul lor juridic au dat de înţeles printr-un mesaj comun postat în mediul online. La aflarea veștii, Oana Zăvoranu nu s-a arătat speriată, ba dimpotrivă a susținut că va lupta până la capăt pentru a desființa înșelăciunile pe care aceasta susține că le-ar face influencerițele.

Decizia instanţei

"Respinge ca neîntemeiată cererea de emitere a ordonanţei preşedințiale. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunțare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 București. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței", se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București, în patru dintre cazuri.

Conform cancan.ro, cererea Cristinei ICH a fost admisă de instanţă, magistraţii obligând-o pe Oana să înceteze, pentru o vreme, atacul defăimător: "Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie".

Reacția actriței

"Vreau să mulțumesc în premieră celor trei instanțe care au judecat corect, mi-au dat MIE câștig de cauză și au respins ca NEFONDATE ȘI NEÎNTEMEIATE cererile haitei de «influencere my a**» coalizate să mă linșeze pentru că vă deschid mintea, am devenit vocea VOASTRĂ, a celor care nu aveți o voce și nu vă las să fiți mințiți și escrocați". Sunt doar câteva cuvinte din mesajul spumos pe care Oana Zăvoranu l-a făcut public pe Instagram. În același mesaj, diva a susținut că influencerițele "vor să mă oprească din demersul meu de demascare a abuzurilor pe care le fac zilnic în mediul online împotriva tinerilor naivi și în folosul unor câștiguri materiale, prin promovarea dubioasă și excesivă a diverse produse".

Citit 2358 ori Ultima modificare Duminică, 17 Ianuarie 2021 16:10

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.