Trei afrodiziace naturale, la îndemâna oricui

Trei afrodiziace naturale, la îndemâna oricui
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Apetitul şi anduranţa sexuală pot fi stimulate şi în mod natural. Cunoscutul medic nutriţionist Mihaela Bilic a explicat motivul pentru care mâncatul anumitor alimente chiar reprezintă un ajutor în îmbunătăţirea vieţii sexuale.

Pe lângă faptul că este un bun stimulent pentru circulaţia sângelui, ţelina ajută şi la creşterea libidoului, prin conţinutul său de feromoni masculini, şi anume androstenol şi androsteron. „Pot fi considerate stimulente sexuale condimentele, ierburile aromatice, şofranul, oregano, ardeiul iute, ţelina şi altele care conţin feromoni. Aceşti feromoni se elimină prin transpiraţie şi nu sunt percepuţi la nivel conştient”, explică doctorul Bilic.

Ciocolata

Ciocolata provine din bobul de cacao, despre care aztecii spuneau că ar fi hrana zeilor. Aceasta se pare că are mai mulţi antioxidanţi decât ceaiul verde sau vinul roşu şi, potrivit lui Bilic, două kilograme de ciocolată funcţionează ca o ţigară de haşiş sau de marijuana. „În ciocolată se regăsesc anumite euforizante, precum feniletilamina, o amină cu efect halucinogen, care induce o stare de bine", mai spune specialistul citat.

Porumbul (mămăliga)

Porumbul şi produsele pe bază de porumb, precum mămăliga, la fel şi bananele, cresc sexualitatea şi libidoul prin stimularea producţiei de serotonină (numit şi hormonul fericirii), explică medicul nutriţionist. Rezultatele cercetărilor efectuate de antropologi în regiunea Bran-Rucăr (unde mămăliga se află mai des pe masa românilor) au arătat că 9 la sută din femeile de peste 65 de ani prezentau o activitate ovariană foarte intensă, manifestată inclusiv prin prelungirea vieţii sexuale chiar şi după vârsta de 72 de ani.

Citit 628 ori Ultima modificare Duminică, 21 Martie 2021 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.