Elevele Andreei Ignat, spectacol la "Neatza cu Răzvan și Dani" (VIDEO)

Elevele Andreei Ignat, spectacol la "Neatza cu Răzvan și Dani" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

"Aşteptăm să revenim la competiţii! După anul acesta, care a fost deosebit, noi zicem că ne-am antrenat mai mult şi suntem pregătite să atacăm din nou competiţiile naţionale şi internaţionale. Şi, de ce nu, proiecte noi!", a declarat artista Andreea Ignat, prezentă luni dimineaţă la "Neatza cu Răzvan şi Dani", alături de trupa Funky Dance.

Funky Dance by EStrada Studio din Galaţi a oferit un super show la matinalul Antenei 1. Da, sunt talentate şi carismatice dansatoare "Funki" pe care le-aţi văzut în finala de popularitate la "Next Star", sezon 7, dar şi pe scena "Forza Zu" alături de Lidia Buble.

Gazdă în emisiune le-a fost tot un gălăţean, Florin Ristei. Artistul a ţinut să spună că Funky Dance face parte din marea familie EStrada Studio din Galați, unde învață arta dansului peste 150 de dansatori, sub îndrumarea Andreei Ignat.

Curios să afle ce se mai întâmplă prin oraşul natal, Florin Ristei a primit doar veşti bune: "Se întâmplă lucruri frumoase. Galaţiul este plin de talent! Şi la muzică, şi la dans", i-a spus Andreea care a ţinut să îl asigure că la EStrada Studio este loc pentru talent întotdeauna!

Trebuie să mai aflaţi că pe data de 1 mai vor fi aniversaţi 12 ani fabuloşi de activitate EStrada Studio! Să fie sărbătoare!

Citit 2459 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 11:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.