Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

"Aşteptăm să revenim la competiţii! După anul acesta, care a fost deosebit, noi zicem că ne-am antrenat mai mult şi suntem pregătite să atacăm din nou competiţiile naţionale şi internaţionale. Şi, de ce nu, proiecte noi!", a declarat artista Andreea Ignat, prezentă luni dimineaţă la "Neatza cu Răzvan şi Dani", alături de trupa Funky Dance.

Funky Dance by EStrada Studio din Galaţi a oferit un super show la matinalul Antenei 1. Da, sunt talentate şi carismatice dansatoare "Funki" pe care le-aţi văzut în finala de popularitate la "Next Star", sezon 7, dar şi pe scena "Forza Zu" alături de Lidia Buble.

Gazdă în emisiune le-a fost tot un gălăţean, Florin Ristei. Artistul a ţinut să spună că Funky Dance face parte din marea familie EStrada Studio din Galați, unde învață arta dansului peste 150 de dansatori, sub îndrumarea Andreei Ignat.

Curios să afle ce se mai întâmplă prin oraşul natal, Florin Ristei a primit doar veşti bune: "Se întâmplă lucruri frumoase. Galaţiul este plin de talent! Şi la muzică, şi la dans", i-a spus Andreea care a ţinut să îl asigure că la EStrada Studio este loc pentru talent întotdeauna!

Trebuie să mai aflaţi că pe data de 1 mai vor fi aniversaţi 12 ani fabuloşi de activitate EStrada Studio! Să fie sărbătoare!

Citit 1330 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Aprilie 2021 11:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro