Gălăţeanul Filip Cioc, în semifinala "Românii au talent". Votaţi!

Gălăţeanul Filip Cioc, în semifinala "Românii au talent". Votaţi!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Gălăţeanul Filip Cioc va urca vineri, 21 mai 2021, pe scena celei de-a doua semifinale "Românii au talent" şi are nevoie de voturile şi de susţinerea tuturor, pentru a ajunge în finală.

Reamintim, în preselecţiile competiţiei Pro Tv, Filip a cântat dumnezeieşte "Never Enough" şi a emoţionat juriul şi publicul. "Chiar trebuie să ne aducem aminte de momentul acesta", a spus, cu ochii în lacrimi, Florin Călinescu şi a apăsat butonul auriu care l-a trimis pe gălăţean direct în semifinale.

Conform regulamentului Pro Tv, fiecare concurent din semifinală va avea un cod, iar după ce Pavel Bartoș va da START VOT, puteţi trimite un SMS cu numărul codului la numărul 1264 (tarif 0,48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil). Prin SMS, limita de vot este de 10 SMS/concurent. Se poate vota și online, pe https://vot.romaniiautalent.protv.ro/.

La fel ca în prima semifinală, pe baza voturilor publicului, se vor califica alți cinci concurenți în finală. În plus, Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu vor avea la dispoziție și un wild card, pe care îl vor da la finalul celei de-a doua semifinale unuia dintre concurenții care îi va impresiona.

Citit 2397 ori Ultima modificare Luni, 17 Mai 2021 20:49

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.