UPDATE. Gălăţeanul Filip Cioc, semifinalist la „Românii au talent”: „Dacă aţi primit darul meu de a cânta pentru voi, vă rog să mă votaţi!”
Foto: Pro TV

UPDATE. Gălăţeanul Filip Cioc, semifinalist la „Românii au talent”: „Dacă aţi primit darul meu de a cânta pentru voi, vă rog să mă votaţi!”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Şansa gălăţeanului Filip Cioc de a se califica în finala "Românii au talent" depinde, în această seară, doar de voturile dumneavoastră! Cea de-a doua semifinală este în desfăşurare la Pro Tv şi nu trebuie să o rataţi! Filip va fi ultimul concurent care va urca pe scenă. Dacă momentul său artistic va ajunge la inimile voastre, nu ezitaţi să îl votaţi!

Cum? Trimiţând un SMS la numărul 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil), după START VOT, folosind codul 24, care va fi afișat pe ecran în timpul emisiunii. SMS-urile pot fi trimise doar de pe teritoriul României. Se pot trimite zece SMS-uri de pe acelaşi număr de telefon. Totodată, îl puteţi vota și online, pe romaniiautalent.protv.ro. 

Cei mai votați cinci concurenți se vor califica, automat, în marea finală. Dintre cei 14 concurenți care nu au mers mai departe din cele două semifinale, unul va primi un wild card din partea juraților. Astfel, în finală vor fi 11 concurenți care vor lupta pentru marele premiul în valoare de 120.000 de euro.


„Mă simt foarte fericit şi în acelaşi timp emoţionat pentru că de-abia aştept să cânt din nou în faţa publicului!”, a mărturisit, într-un interviu acordat în exclusivitate Pro Tv, gălăţeanul Filip Cioc, semifinalist la „Românii au talent.

Doar câteva zile au mai rămas până în seara de vineri, 21 mai 2021, când, de la ora 20,30, cea de-a doua semifinală „Românii au talent” va fi transmisă live de Pro Tv. Filip Cioc va urca pe scenă alături de alţi 11 semifinalişti şi va încerca să cucerească unul dintre cele locurile rămase în marea finală.  

Alături de alţi trei concurenţi, Filip a vorbit, într-un interviu acordat Pro Tv, despre felul în care se simte, despre momentul artistic pe care l-a pregătit şi despre motivele pentru care ar trebui să fie votat.

„Pentru semifinală eu voi pregăti încă o melodie care are un mesaj în care eu mă regăsesc. Ceilalţi concurenţi sunt talentaţi şi dacă au ajuns aici înseamnă că au repetat şi exersat foarte mult”, a spus gălăţeanul.

Iată şi mesajul lui Filip pentru toţi spectatorii şi telespectatorii: „Dragii mei oameni, dacă vă regăsiţi în mesajul piesei mele, dacă mă iubiţi şi piesa mea a ajuns la inimile voastre şi v-a făcut fericiţi şi emoţionaţi, dacă în acele două-trei minute v-am făcut să scăpaţi de griji, dacă aţi primit darul meu de a cânta pentru voi, vă rog să mă votaţi!”.

Foto: Pro TV

Citit 1976 ori Ultima modificare Sâmbătă, 22 Mai 2021 01:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.