Cu ce a surprins-o iubitul pe Andreea Bălan, la un an de relație

Cu ce a surprins-o iubitul pe Andreea Bălan, la un an de relație
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de Tiberiu Argint, iar cu ocazia primei aniversări, iubitul juratei de la "Te cunosc de undeva" i-a pregătit o surpriză de proporții. Frumoasa artistă a fost dusă de partenerul ei într-o vacanță exclusivistă în Dubai, unde se bucură de luxul pus la dispoziție.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi, iar în ultimul an viața juratei de la "Te cunosc de undeva" s-a schimbat radical. Superba artistă pare să fie mai fericită ca niciodată, iar relația cu iubitul ei îi păstrează zâmbetul pe buze. Ei bine, Andreea Bălan are și mai multe motive să zâmbească, după ce Tiberiu Argint i-a făcut o surpriză de proporții.

Vacanță de vis la un hotel de lux 

Cei doi își sărbătoresc primul an de relația într-o vacanță exclusivistă în Dubai, la unul dintre cele mai scumpe și luxoase hoteluri. Frumoasa blondină este răsfățată cât se poate de iubitul ei, iar fotografiile postate pe rețelele de socializare vorbesc de la sine. Andreea Bălan a făcut senzație pe plajele din Dubai cu formele de invidiat, iar fericirea i se poate citi cu ușurință pe chip. Potrivit surselor noastre, cei doi petrec timp prețios împreună, iar surpriza romantică a fost foarte apreciată de vedetă. Ba mai mult, blondina nu se aștepta la un astfel de cadou, fiind și prima dată când merge în Dubai. Contactată de reporterii Antena Stars, Andreea Bălan a făcut declarații exclusive despre surpriza fabuloasă făcută de Tiberiu Argint și a mărturisit că este extrem de fericită, iar ultimul an alături de iubitul ei a fost unul minunat. „Sunt foarte fericită de această vacanță în Dubai și de primul an împreună cu Tibi, sper la cât mai mulți. A fost un an minunat”, a declarat Andreea Bălan pentru Antena Stars.

Ba mai mult, Andreea Bălan duce o viață de vis și este înconjurată numai de oameni dragi. Conform surselor noastre, după vacanța surpriză din Dubai, vedeta urmează să plece pentru o săptămână în Egipt, alături de cele două fiice, dar și cu mama ei. Acestea vor petrece „ca între fete” și se vor bucura de atracțiile zonei și de resorturile de lux. Jurata de la "Te cunosc de undeva" le-a făcut și pașapoartele celor două fetițe ale sale și sunt pregătite să plece într-o aventură specială. Viața Andreei Bălan pare că s-a așezat așa cum și-a dorit. Surprizele se țin lanț de vedetă, iar ultimul an a fost unul plin de proiecte, dar și de multă dragoste din partea iubitului ei, dar mai ales a fiicelor sale.

Citit 1607 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Mai 2021 03:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.