De ce boală suferă Daniela Gyorfi

De ce boală suferă Daniela Gyorfi
Problemă de sănătate apărută odată cu pandemia
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Daniela Gyorfi le-a dat fanilor o veste neașteptată la Xtra Night Show. Partenera de viață a lui George Tal a povestit în direct că odată cu pandemia a constatat că suferă de depresie. Conform spuselor sale, și în prezent mai are momente de acest tip, familia fiind cea care reușește să o mai scoată din stările respective.

Daniela Gyorfi a povestit la Xtra Night Show despre cum a afectat-o pandemia. Potrivit spuselor sale, această perioadă a avut un impact și asupra sănătății sale, astfel că vedeta s-a confruntat cu depresia și încă mai are astfel de momente delicate.

Daniela Gyorfi suferă de o boală des întâlnită

Partenera lui George Tal a susținut că odată cu pandemia nu a mai lansat atât de multe piese ca înainte, lucru care a demoralizat-o la vremea respectivă. Din fericire, partenerul Danielei Gyorfi a fost acolo ca să-i ridice moralul și a încurajat-o să-și revină pentru a-și bucura fanii cu talentul ei inconfundabil.

„Eu pot să spun și fără să-mi fie rușine că am fost în depresie, mai sunt în depresie. Mai am momente de astea... Oamenii sunt mai răi, s-au înrăit. (...) Sunt un om care de 30 de ani fac același lucru. N-am mai făcut foarte multe melodii, față de colegii mei. Eu nu am găsit rostul, iar eu nu eram așa înainte, până când m-a luat George „Domnule, stai așa puțin, păi ce facem aici?”. Important e că una peste alta e bine acum că am intrat oarecum într-o normalitate”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.

Vedeta susține că problema de sănătate ar fi apărut odată cu pandemia

Printre altele, Daniela Gyorfi a mărturisit că pandemia a afectat-o și din punct de vedere material. Cântăreața a spus că nu se dă în lături de la muncă, povestind că în trecut a fost foarte săracă, însă vrea să-și îndeplinească menirea, aceea de a fi artistă.

„Am avut de suferit în pandemie și material, că nu se mai recuperează ce am pierdut, ca meserie. Pot să fac și altceva, că eu am fost foarte săracă, făceam curățenie la doctori și asistente în casă ca s-o primească pe mama la spital, dar menirea mea e să fiu artistă și chestia asta cu online-ul pentru mine nu e ceva firesc”, a adăugat ea.

Citit 993 ori Ultima modificare Duminică, 13 Iunie 2021 02:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.