Scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan continuă. O nouă replică sexistă la adresa celebrei impresare sportive

Scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan continuă. O nouă replică sexistă la adresa celebrei impresare sportive
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Scandalul dintre sexy impresara și latifundiarul din Pipera pare că nu se mai termină. Chiar când toți credeau că apele s-au mai liniștit între cei doi, afaceristul lovește din nou și vine cu o nouă replică sexistă la adresa Anamariei Prodan. Iată ce a declarat finanțatorul FCSB-ului despre fosta lui parteneră de afaceri!

Când toată lumea credea că ar exista cale de împăcare între Anamaria Prodan și Gigi Becali, se pare că patronul FCSB-ului vine cu o nouă replică sexistă la adresa impresarei și dă de înțeles că nici măcar nu are de gând să mai discute cu ea.

Celebrul afacerist, totul despre relația lui cu impresara

Ruptura dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan s-a produs atunci când omul de afaceri nu a mai dorit să colaboreze cu ea când a avut loc transferul fotbalistului Denis Mann la Parma. La acea vreme, Anamaria Prodan a răbufnit și și-a spus punctul de vedere, iar Gigi Becali a făcut acuzații dure la adresa ei și a soțului ei, Laurențiu Reghecampf. Atunci când a fost întrebat dacă are de gând să se împace cu Anamaria Prodan și să șteargă cu buretele toate neînțelegerile dintre ei, Gigi Becali a afirmat că nici măcar nu se gândește la acest lucru și că nu mai există cale de împăcare între ei. Gigi Becali a avut un nou derapaj sexist și a mărturisit că până acum a avut o relație de amiciție cu Anamaria Prodan doar datorită soțului ei, Laurențiu Reghecampf, însă ultimele episoade neplăcute l-au făcut să pună punct acestei relații.

Nici Anamaria Prodan nu dorește să se împace cu Gigi Becali

Mai mult decât atât, celebrul afacerist a subliniat că nu are nevoie de Anamaria Prodan în ceea ce privește transferurile și că Giovanni Becali este ajutorul lui de nădejde pentru a stabili detaliile mutărilor fotbaliștilor săi. ”N-am ce să mă împac. Nu vorbesc cu femeile. Vorbeam cu ea că era nevasta lui Reghe. Nu mă interesează. Nu stau să mă cert cu femeile. Un impresar este avocat. Pe mine nu mă deranjează. Eu când vând un jucător, nu-i bag în seamă pe impresari. Eu am nevoie de impresar ca să vând marfa? Eu vând un jucător şi Giovanni negociază salariul. La mine tot timpul nu se bagă impresarul la club”, a declarat Gigi Becali, conform Realitatea Sportivă. Nici Anamaria Prodan nu își dorește să revină la relații bune cu Gigi Becali, considerând că el este persoana care emite toate zvonurile conform cărora Laurențiu Reghecampf, soțul ei, ar avea o amantă căreia i-ar fi făcut cadouri de zeci de mii de euro.

Citit 1564 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iulie 2021 02:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.