Roluri recompensate cu sume imense. Cele mai mari salarii ale momentului, la Hollywood

Roluri recompensate cu sume imense. Cele mai mari salarii ale momentului, la Hollywood
Pandemia a făcut ca actorii celebri să fie chiar mai bine plătiți decât erau înainte
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Variety, site-ul american specializat în divertisment, a dezvăluit cele mai mari sume cu care sunt plătite, în acest moment, starurile de cinema, bazate pe proiectele lor recente sau pe cele viitoare. Daniel Craig este în fruntea listei, potrivit news.ro.

Cu 100 de milioane de dolari (85,5 milioane de euro), Daniel Craig domină lista celor mai mari salarii ale starurilor de cinema ale momentului. Acest clasament, dezvăluit săptămâna trecută, prezintă 17 cele mai mari salarii de actori şi actriţe. Primul loc este ocupat de Daniel Craig, plătit cu 100 de milioane de dolari de Netflix, pentru două continuări ale thrillerului „Knives Out” de Rian Johnson. El este urmat de Dwayne Johnson "The Rock", cu salariul său de 50 de milioane pentru „Red One”, un film de Crăciun pentru Amazon. Will Smith închide podiumul cu o remuneraţie de 40 de milioane de dolari pentru „King Richard”, despre tatăl sportivelor Venus şi Serena Williams, care va fi lansat în acelaşi timp în sălile de cinema şi pe HBO Max.

Aceste salarii, potrivit Variety, sunt mult mai mari decât de obicei, iar Daniel Craig și Dwayne Johnson nu ar fi fost la fel de bine plătiţi dacă filmele respective aveau o lansare tradiţională, în săli. Unul dintre motivele principale pentru aceste sume astronomice este difuzarea lor în streaming: vedetele negociază în acest caz sume mai mari cu scopul de a compensa eventuale bonusuri legate de rezultatele de la box office. 

Astfel, Denzel Washington se plasează al patrulea datorită „The Little Things”. Filmul, care a avut o lansare limitată în săli, în paralel cu difuzarea pe HBO Max, din cauza pandemiei, i-a permis să strângă 40 de milioane de dolari. Urmează Leonardo DiCaprio, cu 30 de milioane de dolari, pentru „Don’t Look Up”, şi Mark Wahlberg - 30 de milioane, pentru „Spenser Confidential”. 

Actriţele cu cele mai mari salarii se află pe locurile şapte, opt şi nouă. Este vorba despre Jennifer Lawrence, pentru „Don’t Look Up” (25 de milioane), Julia Roberts pentru „Leave the World Behind” (plătită cu 25 de milioane) şi Sandra Bullock pentru „The Lost City of D” (20 de milioane).

Citit 1246 ori Ultima modificare Duminică, 29 August 2021 03:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.