Un nou rol important pentru Tom Hanks

Un nou rol important pentru Tom Hanks
Tom Hanks, în „A Beautiful Day in the Neighborhood”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Tom Hanks va juca în adaptarea americană a unei comedii din Suedia, „A Man Called Ove”. Adaptarea este semnată de STX Films, în regia lui Marc Forster. Așa cum anunța Deadline, preluată de cinemagia.ro, adaptarea va primi un titlu nou – „A Man Called Otto” – iar, alături de Tom Hanks, din distribuție vor face parte Mariana Trevino („Overboard”), Rachel Keller („Legion”) și Manuel Garcia-Rulfo („6 Underground”).

În „A Man Called Otto”, Forster - împreună cu scenaristul David Magee (”Finding Neverland”) - spun povestea unui bărbat văduv, singur, morocănos și cu principii neclintite, închistat într-o rutină și gata de ceartă, care le face zile amare tuturor vecinilor, pe care îi urmărește cu un ochi de uliu. Chiar atunci când pare că a renunțat cu totul la viață, se naște o nebănuită prietenie cu noii săi vecini. Încetul cu încetul, Otto suferă o transformare discretă... dar poate el oare să se schimbe cu adevărat?

În 2017, filmul suedez „A Man Called Ove” a avut scenariul și regia semnate de către Hannes Holm, o adaptare după romanul lui Fredrik Backman. A fost nominalizat la Oscarurile din 2017 pentru „Cel mai bun film străin”.

Citit 866 ori Ultima modificare Sâmbătă, 12 Februarie 2022 20:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.