Constantin Enceanu o acuză pe Maria Tărchilă. Atac la adresa surorii lui Petrică Mîțu Stoian

Constantin Enceanu o acuză pe Maria Tărchilă. Atac la adresa surorii lui Petrică Mîțu Stoian
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Apreciatul interpret de muzică populară Constantin Enceanu o atacă dur pe Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, pentru că aceasta vrea să moștenească casa din Craiova în care a locuit regretatul artist, în ultima parte a vieții. Enceanu susține că imobilul îi aparține lui Doru Gușman.

"Maria nu știe ce vorbește, aberează, nu are cum să moștenească imobilul din Craiova. Ea a declarat ba că acea căsuță, în care a locuit Petrică în ultima parte a vieții și în care s-a ținut și parastasul, este a fratelui ei, ba că e de patrimoniu, a statului. Să fie foarte clar! Casa e a lui Doru Gușman, el și soția lui au muncit în străinătate și au cumpărat imobilul din Craiova înainte de Revoluție. Pe atunci, nici nu se știau cu Petre", a spus Constantin Enceanu, pentru playtech.ro.

Interpretul de muzică populară susține că locuința pe care sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să o moștenească nu era a artistului, ci a lui Doru Gușman, care îl invitase să locuiască acolo. "Casa nu e de patrimoniu și nici a lui Petre nu era, cum tot spune Maria. Să fie clar, casa e a impresarului Doru Gușman, a cumpărat-o înainte de Revoluție şi l-a lăsat pe Petre să locuiască acolo", a spus interpretul.

De ce o acuză artistul pe Maria Tărchilă

La rîndul său, sora lui Petrică Mîțu Stoian i-a adus acuzații grave lui Doru Gușman, dar cei doi au decis să facă pace, la parastasul de trei luni al regretatului artist.

"Doru i-a oferit două camere și o baie. Cum Petrică tot spunea în interviuri că e casa lui, Doru a lăsat lucrurile așa, a tăcut din gură, pentru orgoliul prietenului său, să nu creadă lumea că e sărac. Maria zice că vrea tot din casă. Poate lua doar hainele lui Petrică. S-a tot certat cu Doru, dar, surpriză, la parastasul de sâmbăta trecută, ziceai că e împărăteasă! Era total schimbată, nu mai avea chef de scandal", a mai adăugat Constantin Enceanu.

Citit 1663 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Februarie 2022 22:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.