Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă

Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În luna noiembrie a anului trecut, Nicole Cherry a devenit mamă pentru prima oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, care îi face viața mult mai frumoasă. Vedeta a spus acum cum se descurcă în rolul de mamă, dar a oferit detalii și despre viața de familie.

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. În luna noiembrie a anului trecut, cei doi au devenit părinți pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, căreia i-a pus numele Anastasia. De atunci, viața artistei s-a schimbat complet, însă aceasta recunoaște că acum este mai fericită ca niciodată. Într-un interviu, cântăreața a vorbit deschis despre schimbările pe care le-a resimțit după naștere. Iată declarațiile făcute de artistă.

Cum se descurcă Nicole Cherry, la 23 de ani, în rolul de mamă

S-a căsătorit de curând cu Florin, bărbatul alături de care trăiește de mai mulți ani o poveste de dragoste. Tot în aceeași zi, Nicole Cherry a decis să își boteze și fetița, pe micuța Anastasia. Evenimentele au fost mediatizate, iar fanii au vorbit mult despre ele. Acum, la mai bine de câteva zile, îndrăgita artistă a oferit un interviu despre viața de familie, dar și cât de mult i s-a schimbat viața de când a devenit mamă. Deși mulți au criticat-o că a decis să facă copil așa devreme, nu a ținut cont de gura lumii și spune că ea chiar și-a dorit să fie o mămică tânără. „Da, viaţa noastră s-a schimbat complet, dar este un sentiment unic şi pe care eu mi l-am dorit să-l simt de tânără. Mă bucur din inimă că l-am găsit pe Florin şi am reuşit să întemeiem familia la care visam. Şi nu ne oprim aici. Nu mă deranjează, pentru că eu mă simt un copil, chiar dacă am un copil. (zâmbeşte) Mi-am şi dorit ca lucrurile să se întâmple aşa, să fiu mamă tânără, să pot s-o înţeleg pe Anastasia şi, atunci când va creşte, să i se spună: <Ce frumoasă e mama ta. Unde e mama ta?>. Consider că asta mă va ajuta, în timp, cu Anastasia, cu creşterea ei”, a spus Nicole Cherry, potrivit OK! Magazine.

Citit 1548 ori Ultima modificare Marți, 14 Iunie 2022 15:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.