Andreea Bălan, mărturisiri despre viața de mamă singură

Andreea Bălan, mărturisiri despre viața de mamă singură
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Pe mâna cui are vedeta încredere să își lase fiicele


Andreea Bălan ar face orice pentru fetițele ei și încearcă, de fiecare dată, să le ofere tot ce e mai bun. Totuși, viața de mamă singură nu este floare la ureche, așa că artista are ajutoare pe care se poate baza. Mai ales că acum este plecată în America Express, iar Ella și Clara au rămas acasă.

Andreea Bălan se ocupă îndeaproape de creșterea și educația celor mici. Artista le face toate poftele Ellei și Clarei și se asigură că nu le lipsește nimic.

Pentru că viața de mamă singură nu e floare la ureche, mai ales că trebuie să își împartă timpul între familie și carieră, vedeta are câteva persoanede nădejde pe care se poate baza și care o ajută când vine vorba de fiicele ei. Mai ales acum, când Andreea este plecată în America Express, oamenii de bază ai artistei se asigură ca Ella și Clara să aibă un program organizat și să nu le lipsească nimic din tot ceea ce au nevoie.

Andreea a mărturisit că mama ei este cea fără de care viața i-ar fi fost mult mai grea, pentru că este alături de Ella încă din prima zi de viață și știe exact ce și cum să facă atunci când vine vorba de cele două fete. Mai mult, Andreea a angajat și o bonă, iar fetițele se bucură de atenția tuturor celor ce le iubesc.

"Orice părinte ştie că nu e simplu, dar este extraordinar de frumos. Cu cât fetele cresc, mi se pare mai uşor, deoarece sunt foarte cuminţi şi ascultătoare. A fost greu până anul acesta, deoarece Clara încă se trezea noaptea de două ori să bea lăptic, iar eu am avut timp de trei ani nopţile fragmentate, în timp ce ziua aveam filmări sau concerte. Totodată, fetele se joacă împreună şi uneori pot să le iau cu mine atunci când am filmări scurte sau evenimente unde pot socializa şi ele", a mărturisit Andreea Bălan, pentru viva.ro, înainte să plece în America Express.

Ce ajutoare are vedeta

Totul este mult mai ușor când vedeta are ajutoare, mai ales acum când Andreea trebuie să stea departe de fetițele ei pentru a participa la competiția desfășurată în America. Vedeta a plecat cu inima împăcată, mai ales că mama ei este stâlpul familiei și are mare încredere că își lasă fetele pe mâini bune. "Mama este stâlpul casei şi ea are grijă de noi trei. Locuieşte cu noi de doi ani şi fără ea viaţa mea ar fi foarte grea. Totodată, ea a fost prezentă din prima zi de viață a Ellei şi locuia lângă noi, iar bonă avem de când avea Ella 3 luni", a adăugat vedeta, pentru sursa citată.

Citit 1985 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Iunie 2022 16:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.