Lady Gaga este în discuții să se alăture distribuției lui „Joker 2”

Lady Gaga este în discuții să se alăture distribuției lui „Joker 2”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Joaquin Phoenix urmează să intre într-o poveste nefastă de dragoste, în continuarea la filmul Joker. În acelaşi timp, Lady Gaga este în discuții preliminare pentru un rol în "Joker 2", scrie flickeringmyth.com, potrivit Cinemagia, iar rolul ei ar putea fi unul important. Subtitlul sequelului este "Folie à deux", echivalentul expresiei "nebunie/psihoză în doi", ce poate face referire la două sau mai multe persoane ce preiau prin contagiune convingerile iraționale ale cuiva.

The Hollywood Reporter a fost primul care a anunțat vestea, după luni de zvonuri, cum că actrița/cântăreața ar putea fi în fazele premergătoare intrării în distribuția lui "Joker 2".

Da, Margot Robbie va avea o concurentă în persoana uneia dintre cele mai mari staruri pop. Lady Gaga își încheie publicitatea pentru rolul din "House of Gucci", care a urmat filmului de succes din 2019 "A Star Is Born". În ultimii ani, Gaga și-a împărțit timpul între film și muzică; ultimul ei album, "Chromatica", a fost un succes și, de asemenea, tot ea a semnat melodia pentru "Top Gun: Maverick", intitulată "Hold My Hand".

Numeroșii ei fani și dedicația pentru roluri o fac alegerea perfectă pentru a adăuga o notă de culoare lui "Joker 2". Vorbind de această notă de culoare, THR notează că sequelul va fi un musical. "Da, <Joker: Folie a deux> ar putea conține și numere muzicale. Deși sună absurd, căderile emoționale ale personajului lui Joaquin Phoenix, Arthur Fleck - Joker, ar putea duce la secvențe stranii și suprarealiste. Am putea oare să privim o scenă în care Jokerul îi cântă lui Harley în stilul Portocalei Mecanice? Timpul o va spune, însă continuarea la <Joker> se transformă într-o bizară experiență must see", notează publicația menționată.

Citit 734 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Iunie 2022 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.