Simona Halep face nuntă la Sinaia. Detalii despre cununia religioasă

Simona Halep face nuntă la Sinaia. Detalii despre cununia religioasă
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători religios în curând. Bărbatul a anunțat pentru Fanatik când și unde va avea loc importantul eveniment din viețile lor.

La aproape un an de la cununia civilă, Simona Halep și Toni Iuruc se vor căsători şi religios. Nunta va fi oficializată în timpul zilei, iar seara va avea loc petrecerea, la Cazinoul Sinaia. "Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. Facem nunta în luna noiembrie, la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să spun mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei", a declarat Toni Iuruc, pentru fanatik.ro.

Simona, gata să devină mamă

Simona Halep a fost extrem de activă în ultima perioadă pe rețelele de socializare și a împărtășit cu fanii detalii din viața sa. Ea a declarat că își dorește trei copii, însă nu vrea să renunțe la cariera sportivă, astfel că probabil vor fi doar doi.

Așa cum este normal într-un cuplu căsătorit, Toni Iuruc este alături de ea pe toate planurile și, cu siguranță, cei doi vor analiza foarte bine decizia de a aduce pe lume primul lor copil. "Eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii. Sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt", a declarat Simona, potrivit Prosport.

La ce turnee va juca înainte de nuntă

Nunta de la mijlocul lunii noiembrie va fi programată la finalul sezonului 2022. În perioada 31 octombrie - 6 noiembrie se va desfăşura Turneul Campioanelor, ultima competiție a anului, însă locația nu este cunoscută încă. Ediția de anul trecut s-a disputat în Mexic. Rămâne de văzut dacă la finalul sezonului, campioana României o să aibă suficiente puncte pentru a se duela cu cele mai bune jucătoare de tenis ale anului.

De asemenea, cu o lună înaintea evenimentului de la Sinaia, fanii Simonei Halep o vor putea vedea la WTA Transylvania Open, turneu unde a jucat finala în 2021. Turneul va avea loc la Cluj-Napoca.

Citit 1329 ori Ultima modificare Duminică, 17 Iulie 2022 09:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.