Cele mai emoționante momente de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Cele mai emoționante momente de la înmormântarea lui Alexandru Arșinel
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Regretatul actor a fost înmormântat la Cimitirul Bellu, din Capitală. Soția sa a fost copleșită de durere și și-a condus omul iubit pe ultimul drum, în scaun cu rotile, femeia fiind paralizată de mai bine de opt ani. Băieții lui Arșinel, Bogdan și Cristian, și-au plâns tatăl și l-au aplaudat pentru ultima dată.

Actorul Alexandru Arșinel, care a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, a fost înmormântat duminică, 2 octombrie, la Cimitirul Bellu, pe Aleea Mateiu Caragiale. Aproximativ 300 de persoane au fost prezente, printre care și colegii actorului de la Teatrul de Revistă, Adrian Enache, Aurelian Temişan, Vasile Muraru, Gheorghe Turda, Mirela Vaida.

Văduva actorului, răpusă de durere

Imaginile impresionante cu soţia actorului, Marilena, au emoționat pe toată lumea. Femeia a fost adusă într-un scaun cu rotile, iar cei doi fii ai ei, Bogdan și Cristian, au avut grijă de ea în permanență. Marilena Arșinel este paralizată de mai bine de opt ani, în urma unui accident casnic. Cu privirea pierdută, cu chipul brăzdat de suferință, văduva lui Arșinel le-a dat emoții celor prezenți, căci la un moment dat femeia a avut o puternică criză de tuse în timpul slujbei de înmormântare. Copiii și rudele s-au strâns în jurul ei, să-i acorde îngrijiri și să o liniștească, însă, din fericire, nu s-a întâmplat nimic mai mult, scrie Cancan.ro.

„Te voi iubi mereu”, este mesajul scris de Marilena Arșinel pe coroana depusă la mormântul soțului cu care a fost căsătorită 54 de ani. Băieții actorului, Bogdan și Cristian, bărbați în toată firea, nu și-au ascuns suferința și au izbucnit în lacrimi în momentul în care trupul neînsuflețit al tatălui lor a părăsit sediul Teatrului de Revistă, pentru ultima oprire, Cimitirul Bellu. Cei doi fii ai actorului au aplaudat puternic și au plâns cu lacrimi amare. Alexandru Arșinel a fost înmormântat cu onoruri militare și își doarme somnul de veci pe Aleea Mateiu Caragiale, din Cimitirul Bellu.

Citit 1804 ori Ultima modificare Vineri, 07 Octombrie 2022 20:47

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.