UPDATE. „Serbările Sfântului Andrei” închid traficul pe Faleză

UPDATE. „Serbările Sfântului Andrei” închid traficul pe Faleză
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

În perioada 29 noiembrie 2022, ora 08,00 – 5 decembrie 2022, ora 08,00, se închide traficul auto pe bulevardul Marea Unire, tronsonul cuprins între strada Traian (Biserica Precista) și strada G-ral Alexandru Cernat (Parc Viva), a anunțat Primăria Galați. Măsura este necesară pentru buna desfășurare a „Serbărilor Sfântului Andrei”. Este vorba despre un eveniment care aduce la Galați, pe Faleza Superioară, standuri cu delicii culinare tradiționale și produse meșteșugărești, dar și spectacole. Pe scenă vor urca atât tineri artiști din Galați, cât și vedete cunoscute precum Vlăduța Lupău, Surorile Osoianu și Plăieșii.

La concurență cu „Târgul de Sfântul Apostol Andrei”, care se desfășoară în perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2022, în Grădina Publică, și cu „Orășelul lui Moș Crăciun”, care își deschide porțile pe 30 noiembrie la Spicu, se află un alt eveniment, care va avea loc pe Faleza Superioară. Este vorba despre „Serbărilor Sfântului Andrei”, care nu sunt organizate de Primăria Galați. Gălățenii vor avea parte de standuri cu delicii culinare tradiționale și produse meșteșugărești, dar și de spectacole, în fiecare seară.

În seara de 30 noiembrie 2022, pe scenă vor urca DJ Razz, EStrada Studio, Ionela Guzic, Andrei Bănuță și Millenium. Pe 1 Decembrie, dau spectacol Școala de canto Master Studio, Andra Alexia Necula, Ionuț Andraș, Denisa Trofin și Vlăduța Lupău. Pe 2 decembrie, revine pe scenă Școala de canto Master Studio, apoi Surorile Sânziana și Ioana Ștefan și Surorile Osoianu. Seara de 3 decembrie le aparține artiștilor: Charlene, Carmen Ienci, Walter Grigorescu și Ian Raiburg. Pe 4 decembrie, vor concerta Nicoleta Oancea Band, Surorile Suzana și Daciana Vlad și Plăieșii.

Chiar dacă distracția începe din 30 noiembrie, închiderea traficului auto pe bulevardul Marea Unire va avea loc pe 29 noiembrie 2022, de la ora 08,00. Pe durata blocării tronsonului de stradă, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 tone au la dispoziție următoarele rute alternative:

1. bulevardul Marea Unire – strada Regiment 11 Siret – bulevardul George Coșbuc/strada Brăilei;

2. strada Portului – bulevardul Marea Unire - strada Traian;

3. strada Brăilei – strada Domnească;

4. strada Traian – strada Roșiori – strada Brăilei.

„Pentru a preveni apariția blocajelor în trafic, se recomandă evitarea rutei strada Al. Cernat – strada Armata Poporului – strada Roșiori. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, îi rugăm pe conducătorii auto să respecte semnalizarea rutieră temporar instituită și să evite parcarea autovehiculelor în perioada menționată pe tronsonul de stradă destinat activităților festive”, transmite administrația locală.

Citit 5165 ori Ultima modificare Luni, 05 Decembrie 2022 12:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.