„Adio”, noul single al lui Aurel Moldoveanu (VIDEO)

„Adio”, noul single al lui Aurel Moldoveanu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

„Atât de puțin înseamnă pentru tine atât de mult,/ înseamnă pentru mine atât de frumos.../ atât de frumos a fost”, așa începe cel mai noul single al artistului Aurel Moldoveanu – „Adio”, lansat pe 17 februarie 2023. Cu un videoclip pe măsură, care a depășit 341.000 de vizionări pe YouTube, este o piesă de suflet, cu versuri în limba română, în care Aurel Moldoveanu primește replica Valentinei Manole: „Inima mea are fonduri insuficiente mereu/ ca să pompeze ritmul impus de tine./ Final ratat asta ai vrut și ai/ Ai așteptat doar de la mine și n-ai știut să dai/ Îți zic acum adio, adică vei fi mereu al meu”...

Potrivit Senior Media Production, melodia „Adio” by Aurel Moldoveanu feat. Valentina Manole, un prim extras din playlistul proiectului personal „New Me”, este o creaţie completă şi exclusivă a lui Aurel Moldoveanu, care semnează muzica, versurile, dar și producția videoclipului care pune în valoare piesa.

„Emoţia profundă transmisă de noul single, evidenţiază puternic noua abordare, pe partea de compoziţie, prin care Aurel Moldoveanu, artistul-fenomen, îşi anunţă revenirea în The Elite Music Chart”, transmite Senior Media Production.

Noul single a avut premiera în emisiunea „Neața cu Răzvan și Dani”, pe Antena 1, nu doar pe canalul oficial de YouTube al artistului și pe toate toate platformele de streaming. „Se întâmplă rar ca noul meu single să bubuie atât de tare în prima emisiune în care m-am dus cu el în premieră. La «Neața cu Răzvan și Dani» a fost senzație! Nemaipomenit! Așadar, ascultați «Adio», cel mai fresh single, care în scurtă vreme va fi numărul unu în trending”, este mesajul artistului.

Mai trebuie spus că Aurel Moldoveanu are o legătură specială cu Galațiul și gălățenii. A fost elev la Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” și a debutat la Galaţi, pe Stadionul „Dunărea”, în „Cenaclul Flacăra”, cântând „Daca tu ai dispărea”, prima compoziție pe versurile lui Adrian Păunescu. De altfel, prima lui chitară a fost a altui gălăţean, Vasile Şeicaru, care a făcut parte din juriul care l-a evaluat pe artist! Merită, deci, să descoperiți noul său single!

.

Citit 1814 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2023 09:54

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de Maria
    Joi, 23 Februarie 2023 18:24
    94.52.113.***
    Imi place mult piesa ! Am auzit-o si la radio. Transmite foarte multa emotie... Aurel esti o incantare ! Foarte interesanta abordarea... Felicitari !
    0
    0
  • postat de cd
    Joi, 23 Februarie 2023 08:46
    5.2.209.***
    Are atatea operatii estetice incat e o alta persoana, e o masca, nu-i ok deloc!
    1
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.