Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe malul Lacului Snagov

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit pe malul Lacului Snagov
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Smiley și Gina Pistol au spus DA sâmbătă, 27 mai, și au devenit o familie și în acte, după şapte ani de relație. Cununia civilă a avut loc pe malul Lacului Snagov și totul a impresionat prin eleganță și simplitate 

Smiley și Gina Pistol „au topit” Internetul cu imaginile de la nunta lor. Cei doi soți au publicat pe rețelele sociale fotografii realizate după cununia civilă, eveniment care a avut loc pe malul Lacului Snagov. 

Cum s-au îmbrăcat Smiley și Gina Pistol la nuntă

Smiley a ales un costum de ginere care pare extrem de comod, de culoare ivoire, nu a purtat cravată sau papion, ci o cămașă din in, care s-a potrivit perfect. În picioare a avut pantofi sport, crem. De vestimentația lui s-a ocupat Irina Voinea, designer-ul care îl îmbracă de ani buni, atât la concerte, cât și la emisiuni sau evenimente.

Rochia de mireasă a Ginei Pistol, de inspirație „boho chic”, este o operă de artă: fină, romantică, cu croi fluid, cu broderii în partea de sus și plisată în partea de jos. Bijuteriile fine, coafura simplă, cu bucle lejere și machiajul impecabil au completat look-ul miresei.

Mesajul lui Smiley înainte de cununia cu Gina

În ziua premergătoare nunții, Smiley a lăsat câteva gânduri în online. A vorbit despre familie, iubire și, încă o dată, simplitate.

„Trăim într-o lume care știe atât de bine să scoată în evidență extraordinarul, încât Normalul ni se pare plictisitor. Dar eu vreau să va zic că cele mai mari bucurii pe care le-am trăit în viața asta sunt cele normale, pe care le trăim aproape toți cel puțin o dată. Dincolo de extraordinarul din viețile noastre, pe mine mă împlinește, în general, ce te împlinește și pe ține: Iubirea, Liniștea, Zâmbetul, Jocul, Libertatea și Binele în toate formele sale.

De asta cred că frumusețea stă mai degrabă în lucrurile simple și că a fi Normal e noul Extraordinar. Iar când realizezi că frumusețea vieții stă în fiecare moment trăit la maximum, atunci când se întâmplă, îți dai seama că Prezentul e mereu Extraordinar. Mâine nu e promis pentru nimeni!”.

Smiley: „M-am șocat când am văzut-o. Este superbă”

„Ne-am dorit să fie o surpriză cum arată ea, pentru mine, și să o redescopăr astăzi așa cum am descoperit-o în ziua în care m-am îndrăgostit de ea”, a spus Smiley, explicând astfel de ce a ales să doarmă în noaptea din ajunul nunții în alt loc și a mers la hotel. 

„M-am șocat când am văzut-o. Este superbă. Sunt foarte bucuros că suntem împreună. Că am decis să avem o familie în adevăratul sens al cuvântului, împreună. Și să ne cununăm în fața lui Dumnezeu”, a mai adăugat mirele, încă foarte emoționat.  Nu doar mirii au fost atracția zilei la Snagov, ci și fetița lor, Josephine. Micuța a oferit invitaților un adevărat spectacol între cununia civilă și cea religioasă, căci a dansat spre deliciul celor prezenți. 

Smiley, sub papuc?

În ceea ce privește tradițiile specific românești sau universale, deși nu și-au dorit să le păstreze, pe unele le-au bifat. Cum ar fi călcatul pe picior, în biserică, gest ce traduce, potrivit spuselor populare, că cine reușește să calce pe celălalt va fi stăpân în casă și șef în relație. „Eu l-am călcat pe el, în biserică. El nu știa de obiceiul acesta. I-am zis că e bine așa”, a povestit Gina.

Citit 691 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Iunie 2023 11:11

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.