Competiţii pentru câini de vânătoare

Competiţii pentru câini de vânătoare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Galaţiul, aşa cum reiese din datele pe care ni le-a oferit  ing.dr. Vladimir Horia Talpeş, directorul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Galaţi, va fi în această toamnă un adevărat centru al chinologiei de vânătoare româneşti.

Concret, în jurul datei de 15 octombrie, la Galaţi, cu concursul nemijlocit al A.J.V.P.S., se va organiza faza regională a Campionatului Naţional al Câinilor Prepelicari/Pontatori. 

Va fi vorba de un examen la care vor participa câini de vânătoare prepelicari-pontatori tineri cărora le vor fi testate aptitudinile naturale, precum şi comportamentul la practica de vânătoare.

Facem precizarea că data exactă a acestei competiţii va fi stabilită şi anunţată ulterior. Tot în această toamnă, mai exact în zilele de 6 şi 7 noiembrie, tot la Galaţi, tot cu concursul A.J.V.P.S., va fi organizată şi se va desfăşura faza finală a Campionatului Naţional pentru câini prepelicari pontatori.

Aşadar, e vorba de două competiţii sportive de câini de vânătoare de prestigiu, acţiunile constituind un prilej de atestare a câinilor prepelicari/pontatori mai tineri, dar şi de măsurare a „forţelor” cu alte exemplare din zonă, dar şi din  ţară.

Evident, cei interesaţi să participe la cele două manifestări sportive de chinologie de vânătoare trebuie să ţină legătura cu personalul de specialitate al A.J.V.P.S. Galaţi, cu sediul pe strada Brăilei Bloc BR5A, telefon 0236 / 41 21 10.

Citit 1223 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.