Galaţi, centrul kiwanienilor europeni

Galaţi, centrul kiwanienilor europeni
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai importanţi membri ai Federaţiei Kiwanis Europa (KIEF) se vor afla, zilele următoare, la Galaţi, pentru a participa la o ceremonie extrem de importantă. Deoarece Guvernatorul Kiwanis România pentru anul 2010 – 2011, doamna Valeria Tudosă, este membră a organizaţiei gălăţene, oraşul nostru va fi gazda ceremoniei „La Passation”, prin care se marchează trecerea la o altă conducere Kiwanis.

Pe 15 şi pe 16 octombrie, la Galaţi se vor afla, printre alţii, însuşi preşedintele KIEF, Jérôme Hennekens (Olanda), dar şi unul dintre reprezentanţii europeni în Consiliul de Administraţie al Kiwanis Internaţional, Daniel Vignerom (Belgia).

La început de toamnă, în aşteptarea oaspeţilor de peste mări şi ţări, Clubul Kiwanis din Galaţi şi-a făcut şi un bilanţ al activităţilor din vară: participarea la Congresul Internaţional Kiwanis din Las Vegas, implicarea în recunoaşterea internaţională a celui mai nou club din România, de la Corabia, sprijinirea unor copii săraci din Lieşti, alături de Kiwanis Smile Galaţi.

Membrii cluburilor Kiwanis din întreaga lume se implică în ajutorarea copiilor defavorizaţi de soartă, acţionând în virtutea valorilor umanitare.

Citit 927 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.