Lecții din Kama Sutra care îți vor schimba părerea despre sex

Lecții din Kama Sutra care îți vor schimba părerea despre sex
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Kama Sutra, cel mai renumit manual erotic, este cunoscut la nivelul întregii lumi. Având în prim-plan arta sexului, textul pune accentul pe satisfacerea partenerilor, oferind sfaturi exacte

Textul indian conţine noţiuni şi tehnici complexe despre seducţie, cuplu şi jocuri erotice, scrie curejoy.com. Toţi cei care doresc să-şi îmbunătăţească relaţia de cuplu ar trebui să ţină cont de câteva sfaturi din Kama Sutra, care îi vor face să vadă sexul într-un cu totul alt mod. Iată câteva dintre regulile ”de aur” scrise în carte, despre care se crede că stau la baza unei vieți sexuale fericite și, desigur, plină de satisfacții. 

Ce iubesc femeile în timpul sexului?

Kama Sutra vorbeşte despre faptul că femeile văd sexul într-un mod mult mai senzual decât un bărbat. Manualul sugerează că pentru ca o femeie să ajungă la orgasm este necesar să-şi satisfacă nevoile psihologice şi sexuale. Ceea ce face bărbatul în timpul procesului sexual este esenţial. Acesta ar trebui să includă săruturi, mângâieri şi gesturi grijulii, pentru a-şi ajuta partenera să ajungă la satisfacţie deplină.

O viaţă echilibrată şi sănătoasă

Kama Sutra pune accentul pe importanţa unei vieţi sănătoase, pentru că doi parteneri sănătoşi pot avea o uniune sănătoasă. Conform manualului erotic, partenerii trebuie să aibă grijă să elimine părul nedorit de pe tot corpul. De asemenea, cuplul ar trebui să trăiască într-o casă cu briză, în care să pătrundă razele solare, să facă baie în mod regulat, să aibă grijă la igiena dentară şi să-şi menţină un aspect sănătos.

Legile seducţiei: bărbatul trebuie să seducă femeia

Cartea aminteşte şi de modul în care trebuie să vorbeşti cu partenerul de viaţă pentru a păstra aprinsă pasiunea. Kama Sutra conţine lecţii cu privire la modul în care partenerii ar trebui să-şi exprime dorinţele sexuale. Se spune că bărbaţii pot începe prin atingerea umerilor femeii, verificând dacă aceasta îi răspunde în mod pozitiv. Kama Sutra spune că, din reacţia femeii, bărbatul îşi poate da seama dacă este sau nu interesată.

Femeile inteligente sunt sexy 

Kama Sutra spune că o femeie ar trebui să studieze cartea înainte de a se mărita. Ea ar trebui să fie conştientă de modul în care trebuie să se ocupe de viaţa de familie. Informaţiile o vor ajuta să aibă încredere în ea, transformând-o într-o femeie irezistibilă. De asemenea, o femeie inteligentă este foarte sexy. 

Kama Sutra pune accentul pe importanţa îmbrăţișărilor

Kama Sutra spune că sexul ar trebui să înceapă întotdeauna cu o îmbrăţişare. Manualul conţine lecţii care îi învaţă pe bărbaţi cum să se apropie de o femeie, amintind de formele esenţiale ale îmbrăţisării. Sunt îmbrăţişări cu amestec de seminţe de susan, cu orez, lapte şi apă. Mai există şi alte îmbrăţişări, cum ar fi îmbrăţişarea coapsei, îmbrăţişarea şi atingerea sânilor sau „cap lângă cap“. Toate acestea sunt menite să crească şi să intensifice plăcerea. Ele pot fi, de asemenea, considerate o formă de preludiu.

64 de poziţii sexuale 

Manualul include un număr de 64 de poziţii sexuale. Cartea este împărţită în capitole care învaţă despre stimularea dorinţei, tipuri de îmbrăţişări, mângâieri, săruturi, zgârieturi, înţepături, moduri de a face sex, tipuri de geamăt şi sex oral. Mai presus de toate, are informaţii detaliate cu privire la modul de a începe şi a termina întregul proces.

Mărimea contează 

Kama Sutra spune că mărimea contează. În funcţie de mărimea penisului, ai putea avea ca partener un iepure de câmp, un taur sau un cal. De asemenea, manualul arată modul în care clasificarea poate ajuta un bărbat şi o femeie să aibă o experienţă sexuală reuşită. Aceasta presupune adaptarea dimensiunii penisului cu mărimea vaginului femeii. În funcţie de mărime, aceştia pot apela la diferite poziţii sexuale care să le crească nivelul plăcerii.

Kama Sutra recomandă femeilor să-şi zgârie partenerii 

Acest lucru trebuie făcut numai de către femei. Manualul conţine opt feluri în care partenerele îşi pot zgâria iubitul: în formă de semilună, cerc, linie, cu gheare de tigru, picior de păun, saltul iepurelui sau lotus. Pe de altă parte, manualul sugerează că bărbatul ar trebui să-şi muşte femeia în momentele de plăcere extremă. 

Femeile ajung mai uşor la orgasm 

Kama Sutra este de acord cu faptul că o femeie are orgasm de mai multe ori în timpul actului sexual. Totuşi, aceasta ar trebui să-şi satisfacă bărbatul chiar dacă a atins nivelul de plăcere, pentru ca acesta să nu se transforme într-o persoană inactivă sexual. Cartea oferă, de asemenea, numeroase informaţii cu privire la modalităţile în care se ajunge mai uşor la orgasm.

(articol realizat din surse online)

Citit 754 ori Ultima modificare Marți, 02 Aprilie 2024 01:39

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro