Jocuri sexuale pentru nopți fierbinți

Jocuri sexuale pentru nopți fierbinți
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Conform unui studiu, persoanele aflate în relaţii de cel puţin trei ani, care ajung la orgasm mai des şi experimentează mai multe poziţii sunt mai satisfăcute de viaţa lor sexuală. Iată ce jocuri sexuale puteţi încerca cu partenerul pentru un plus de distracţie în viaţa de cuplu.

Cumpăraţi un joc sexual real - Există zeci de astfel de jocuri pe care le puteţi încerca pentru un plus de distracţie în pat, unele chiar în format de cărţi de joc, altele necesită o pereche specială de zaruri. Bucuraţi-vă de seară cu un ajutor util din partea unor reguli stabilite dinainte şi uşor de urmat.

Monedele - Puneţi pariu cu partenerul pe un leu că nu poate ţine în echilibru pe mâini monedele de 50 de bani, timp de zece minute. Mâinile trebuie ţinute cu palmele în jos pe o masă, cu fiecare monedă aşezată pe spatele mâinii. Ai zece minute la dispoziţie să-i faci orice doreşti partenerului tău pentru a-l face să piardă pariul. 

Sex ca-n filme - Alege scena de sex preferată dintr-un film şi studiaz-o. Încearcă să recreezi una din acele scene – în siguranţă – cu partenerul tău. E posibil să vă daţi seama, în felul acesta, şi cât de ridicole sunt scenele de sex din filme şi veţi admira mai mult actorii pentru performanţele lor.

Sex cu extratereştrii  - Acest joc este extras din cartea „For Play: 150 Sex Games for Couples“, semnată de Walter A. Shelburne, şi se numeşte „Sex with Aliens“. Practic, unul dintre voi este un extraterestru care locuieşte într-un corp umanoid pe care nu ştie să-l folosească. Celălalt este un expert sexual. Vă doriţi să faceţi sex, însă extraterestrul nu ştie cum. Lăsaţi instruirea lentă (foarte lentă) să înceapă.

Jenga - Cumpăraţi un set Jenga dacă nu deţineţi deja unul. Pe fiecare piesă scrieţi o comandă. Când reuşeşti să îndepărtezi cu succes o piesă din turn, partenerul tău trebuie să execute comanda respectivă. Gândiţi-vă şi la o pedeapsă în cazul în care dărâmaţi turnul.

Dezbrăcarea - Daţi-vă hainele jos, una câte una, în timp ce faceţi aproape orice. Practic, găsiţi mai multe motive să vă dezbrăcaţi competitiv.

(articol realizat din surse online)

Citit 927 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 13:45

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro