Marele Zid Chinezesc i-a purtat noroc

Marele Zid Chinezesc i-a purtat noroc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cristina Tcacenco – locul III la Best Body Award, în China

Are 1,76 metri înălţime, 55 de kilograme şi dimensiuni 86/60/90. S-a născut la Cahul, în urmă cu 19 ani, şi este studentă în anul I la Drept, la Universitatea Dunărea de Jos” din Galaţi. Cristina Tcacenco, model în cadrul Agenţiei “aQua models”, de la Casa Studenţilor, este câştigătoarea Premiului al III-lea la secţiunea Best Body Award, la concursul internaţional “Miss Bikini International”, desfăşurat zilele trecute în Qingdao, China. A concurat alături de 73 de fete din tot atâtea ţări.

Am reprezentat Moldova – ţara mea natală

A intrat în modelling în urmă cu şase ani. „Într-o zi, pe stradă, am primit un fluturaş de la un model al agenţiei "aQua models". Am zis să-mi încerc norocul şi de acolo a început totul”, povesteşte Cristina, adăugând: „Unul din marile mele visuri este să explorez fiecare colţ din această lume, iar atunci când am primit propunerea de a reprezenta Moldova la Miss Bikini International, bucuria mi-a fost cu atât mai mare aflând că are loc în China. De acasă am plecat cu gândul de a reprezenta cât mai bine ţara mea natală, iar premiul a venit pe neaşteptate”. Primii care au susţinut-o şi încurajat-o au fost familia şi prietenii: „Alături de mine au mai fost foarte mulţi oameni care m-au ajutat la pregătiri, aş dori să le mulţumesc sponsorilor mei: Gabriel's Fashion, salonului Iuly & Miha, Belinda Liu, Tienda Fashion şi Jolidon Cluj. Prin intermediul Agenţiei aQua models i-am cunoscut pe deţinătorii licenţei Miss World Romania, care mi-au propus participarea la acest concurs. Cu mine au mai fost Oana Burlacu, cea care a reprezentat România, precum şi câştigătoarea titlului de anul trecut, Diana Boancă. Am fost cu adevărat impresionată de Marele Zid Chinezesc: auzisem foarte multe despre el, nu cred că există cineva care să nu ştie de existenţa lui, însă foarte puţini sunt cei care au reuşit să-l vadă. Concursul a fost  solicitant, programul fiind foarte încărcat. Ne trezeam la 7 dimineaţa şi ajungeam înapoi în cameră la ora 12 noaptea, tot timpul fiindu-ne ocupat cu şedinţe foto, filmări, interviuri, iar în fiecare seară aveam câte un concurs. Dintre probe pot aminti: Miss Disco - proba de dans, Talent show, Best evening gown - concurs de rochii de seară, Best body award - proba costumelor de baie şi altele. O provocare pentru mine în concurs a fost Miss DIY Bikini (Do It Yourself), în cadrul căruia a trebuit să prezentăm un costum de baie făcut de noi, pentru care am primit doar material, ac şi aţă. Premiul pe care l-am primit, locul III la Best Body Award, a constat într-o diplomă şi o coroniţă, care au o mare valoare sentimentală pentru mine”.

„Nu constă totul în felul cum arăţi”

Despre manechine, părerea Cristinei este următoarea: „Nu pot să spun că admir vreun manechin celebru pentru că, din punctul meu de vedere, este mult prea promovată anorexia, iar frumuseţea unei femei nu constă doar în greutatea pe care o are. Pentru mine, un model de urmat este Luminiţa Negoiţă, coregraful de la „aQua models”, care m-a învăţat tot ce ştiu în materie de modelling şi căreia vreau să-i mulţumesc. Frumuseţea fizica este foarte importantă în modeling, însă în viaţa reală nu totul constă în felul cum arăţi ci, mai cu seamă, în frumuseţea interioară. Din păcate, în ziua de azi este foarte promovat şi preţuit aspectul fizic, fără să se mai pună accent pe ce fel de persoană eşti cu adevărat, pe valorile morale sau pe educaţie”.

Cristina locuieşte de 13 ani în Galaţi împreună cu familia. A absolvit Liceul Teoretic "Emil Racoviţă", profilul Ştiinţe ale naturii. Lucrurile importante pentru ea sunt familia şi cariera profesională. Cel mai mare vis al Cristinei Tcacenco este să călătorească în jurul lumii, să cunoască diferite culturi, tradiţii şi obiceiuri. „Îmi doresc să pot spune într-o zi că lumea nu este chiar atât de mare pe cât credem noi, că nici cele mai îndepărtate locuri ale planetei nu sunt imposibil de ajuns, iar oamenii nu sunt chiar atât de diferiţi precum par”.

Citit 1052 ori Ultima modificare Luni, 17 Octombrie 2011 15:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.