O doctoriţă din Tecuci, vocea de aur de la "Românii au talent" (VIDEO)

O doctoriţă din Tecuci, vocea de aur de la "Românii au talent" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

După ce tecucenii de la Clubul “Akikai” au cucerit lumea anul trecut, în primul sezon al emisiunii devenite fenomen naţional “Românii au talent”, vineri seara a venit rândul unei tecucence să facă facă furori în show-ul de la Pro Tv. Medicul ginecolog Constanta Cobzariu, în vârstă de 56 de ani, a ridicat publicul în picioare şi a preschimbat râsetele ironice cu care a fost întâmpinată, în lacrimi de emoţie şi de admiraţie. A fost, fără umbră de îndoială sau de exagerare, revelaţia celei de-a doua ediţii a emisiunii. Andra, membră a juriului s-a ridicat de pe scaun ca să o aplaude şi i-a mulţumit că a venit la „Românii au talent”. Opinia unanimă a juriului de la Pro TV a fost că locul dr. Constanţa Cobzariu nu este la Spitalul Municipal “Anton Cincu” din Tecuci, ci pe scenă, cântând dumnezeieşte la „Românii au talent”.



Emoţii de o parte şi de alta a scenei

În culise, dar şi atunci când a păşit pe scenă doamna doctor era extrem de emoţionată şi asta a făcut să fie privită cu suspiciune de cel mai sever membru al juriului, Mihai Petre, şi a stârnit chiar râsete ironice în public. În culise, dr. Cobzariu a povestit că a fumat 30 de ani „Carpaţi” fără filtru şi că s-a lăsat de fumat pentru a nu-şi rata şansa la “Românii au talent”. A plecat de acasă fără să spună nimănui unde se duce şi fără a-şi lua cu dânsa susţinători.

 În momentul în care a început să cânte “Ave Maria”, publicul şi juriul au fost pur şi simplu cuceriţi de vocea ei divină. În ochii câtorva doamne din public au apărut lacrimi de emoţie. Cu ochii închişi, cuprinsă de mesajul melodiei pe care au cântat-o voci celebre ale lumii, dr. Cobzariu a transformat momentul într-o surpriză incredibilă. A fost aplaudată în picioare de public şi de Andra.

Doamna doctor a mărturisit că nu are copii, iar soţul, pe care l-a adorat, a murit şi că a început să cânte pentru a-şi alina singurătatea. Cu zâmbetul pe buze, medicul a mărturisit că nici măcar când intră în sala de operaţii nu are asemenea emoţii cum a avut la „Românii au talent”. Şi că nu e deloc simplu să faci faţă urgenţelor care vin la spital mai ales fiind singurul medic de gardă.

Pe rând Andi Moisescu, Andra şi Mihai Petre şi-au mărturisit admiraţia pentru vocea, talentul ei şi pentru felul în care s-a interiorizat şi a transmis fiecare emoţie a piesei cu mesaj divin „Ave Maria”.

În culise, Pavel Bartoş şi Smiley au fost surprinşi şi cuceriţi de momentul dr. Constanţa Cobzariu. „S-a dus şi sezonul al doilea, de acum trebuie să ne gândim la sezonul al treilea”, şi-au spus cei doi prezentatori ai emisiunii, comportându-se ca şi cum deja spectacolul fenomen de la Pro Tv nu ar mai putea oferi surprize şi marele învingător ieşise deja din anonimat.

Medicul tecucean Constanţa Cobzariu a primit trei de „Da” din partea juriului şi va merge în etapa următoare a concursului.

Citit 5691 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Februarie 2012 22:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.