Marţişoare muzicale - spectacol aniversar al corului de copii „Allegria”,

Marţişoare muzicale - spectacol aniversar al corului de copii „Allegria”,
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Joi, pe 8 martie, un dar muzical de suflet va fi oferit tuturor femeilor din Galaţi, începând cu ora 17,30, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”. Corul de copii „Allegria”, condus de inimoasa şi distinsa profesoară Silvia Niţă, sărbătoreşte nouă  ani de la înfiinţare printr-un spectacol de excepţie, intitulat „Mărţişoare muzicale”.

Rezumând frumoasa istorie, plină de reuşite, a grupului, profesoara Silvia Niţă, mărturiseşte: „Au fost nouă ani de dăruire prin cântec, nouă ani de împliniri, pentru toţi membrii grupului şi… nu numai pentru ei”.

Invitate în spectacol sunt Tina Roman, Alexandra Penciu, Cătălina Godică, toate trei foste componente ale corului, care s-au format la şcoala numită „Allegria” şi care ne-au reprezentat cu cinste la „Vocea României”, „Mamaia copiilor” şi la alte competiţii naţionale prestigioase. Responsabili cu parte de dans a spectacolului vor fi elevii de la Clubul de dans sportiv Fantezia din Galaţi.

Spectacolul de mâine se constituie într-un cadou de 8 martie pentru mame şi bunici. Prezentatoare va fi Maria Drăgoi, fiica dirijorului, compozitorului şi maestrului de cor Eugen Dan Drăgoi.

Citit 1915 ori Ultima modificare Marți, 06 Martie 2012 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.