Unic în România - Dans Popular Flashmob

Unic în România - Dans Popular Flashmob
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Simpla alăturare termenilor este, la prima vedere, un paradox: Flashmob este un termen englezesc  (flash – clipă, mob – mulţime), care înseamnă, în traducere, o adunare pentru o durată scurtă de timp, în care participanţii fac ceva neobişnuit. În cazul nostru, participanţii vor face un lucru cât se poate de… tradiţional: un dans popular, într-un loc public.

Organizatorul, Virgil Tăbuş – dansator profesionist în cadrul Ansamblului „Doina Covurluiului” de la Centrul Cultural, a avut ideea de a testa receptivitatea gălăţenilor la dansul popular, în calitate de participanţi: „Scopul acestui FlashMob este de a veni în întâmpinarea gălăţenilor, iubitorilor de dans popular, să participe la un eveniment unic în România, pe care îl organizez în parteneriat cu Centrul Cultural „Dunărea de Jos”. Pe site-ul www.danspopulargalati.ro sunt înregistrate, deja, 200 de persoane, iar pe facebook au confirmat participarea, până în prezent, 130 de persoane.

Vrem să îl organizăm în prima decadă a lunii iunie, dar nu facem public data, pentru că încercăm să îi surprindem pe ceilalţi gălăţeni”, declară Virgil Tăbuş. A doua repetiţie va avea loc în data de 1 iunie, la ora 19,00, în holul Universităţii (vizavi de Primărie), participanţii trebuind să aibă un tricou roşu, galben sau albastru. Încă vă puteţi înscrie, dacă doriţi!

Citit 2148 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.