Timp de trei zile, florile sunt vedetele Galaţiului

Timp de trei zile, florile sunt vedetele Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Regalul florilor se mută, timp de trei zile, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii. Cea de-a XVII-a ediţie a manifestării „Expo-Flora, Flori la malul Dunării” va avea vernisajul la ora 12,00. Eveniment cu tradiţie pentru Secţia Grădina Botanică, încă din 1994, EXPO-FLORA reuneşte în fiecare an instituţii publice şi firme private de specialitate, precum şi persoane particulare, toate iubitoare de frumos şi natură, dorind să prezinte publicului noutăţi din domeniul horticulturii şi botanicii, ultimele varietăţi vegetale obţinute şi aranjamente florale deosebite.

Tradiţia va fi respectată şi în privinţa standului special, cu tematică florală, în care specialiştii de la Grădina Botanică vor îmbina profesionalismul ştiinţific cu talentul decorativ artistic.

La eveniment vor participa 35 de expozanţi din Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Vâlcea, Baia Mare, Braşov, Tulcea, Bârlad, Craiova, Cluj Napoca, Bacău, Arad. Pasiunea pentru flori i-a adus la Galaţi şi pe expozanţii din Ungaria. Toţi expozanţii vor dezvălui gălăţenilor cât mai multe lucruri noi şi interesante din domeniul floral.

Ca în fiecare an, expoziţia va fi cu vânzare, aşa că publicul poate îmbina relaxarea unei vizite la muzeu cu bucuria de a o cumpăra, pentru un cadou sau pentru propria casă, o floare frumoasă de la „Expo – Flora”.

Cea de-a XVII-a ediţie a manifestării va fi deschisă până pe 17 iunie. În cele trei zile de expoziţie, programul de vizitare la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii va fi prelungit. Pentru iubitorii de frumos porţile Muzeului sunt deschise, de astăzi până duminică, între orele 10,00 – 21,00.

Citit 2248 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.