Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde s-a căsătorit la Timişoara. Cununia religioasă, oficiată de 17 preoţi

Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde s-a căsătorit la Timişoara. Cununia religioasă, oficiată de 17 preoţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fiica vicepreşedintelui PNL Sorin Frunzăverde, Sorana, s-a căsătorit, sâmbătă după-amiază, la Timişoara, la Catedrala Mitropolitană, cu Florin Ioan Bălănică, directorul unui spital din Capitală, informează Mediafax.

Cununia religioasă a avut loc la Catedrala Mitropolitană din Timişoara, slujba fiind oficiată de 17 preoţi, printre aceştia aflându-se Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, PS Lucian, Episcopul Caransebeşului şi PS Paisie Lugojanu, arhiepiscopul Timişoarei.

Mirele, Florin Ioan Bălănică, director la un spital oftalmologic din Bucureşti, a ajuns primul la nuntă. Acesta a intrat în Catedrală, însoţit de soacra sa, Doina Frunzăverde.

Mireasa, Sorana Frunzăverde, s-a lăsat aşteptată mai multe minute, în final făcându-şi apariţia la braţul tatălui său, Sorin Frunzăverde.

Imediat după ce mirii au intrat în Catedrală, corul a interpretat "Ave Maria", apoi preoţii au început slujba religioasă, biserica fiind plină de rude, prieteni, dar şi curioşi.

"Le doresc casă de piatră, dar să fie fericiţi poate e mai frumos, să fie fericiţi pentru că se iubesc şi sunt înconjuraţi de foarte multă dragoste, o dragoste pe care o merită pentru că sunt doi tineri deosebiţi. Mireasa şi-a ales singură rochia, nu ştiu dacă e făcută la comandă şi nici cât a costat. E o rochie foarte frumoasă", a declarat Sorin Frunzăverde, la ieşirea din Catedrală.

Citit 1706 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2012 20:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.