Serbările Galaţiului încep vineri la Agro-Dunărea

Serbările Galaţiului încep vineri la Agro-Dunărea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Se apropie sărbătoarea oraşului, motiv numai bun pentru gălăţeni să petreacă trei zile şi trei nopţi. Dar, când vine vorba despre copii, posibilităţile de distracţie sunt limitate. Tocmai de aceea, firma Brateş-Prut Frumuşiţa s-a gândit să organizeze o expoziţie de ponei şi cai de rasă. Expoziţia, care va ţine trei zile, va avea loc la Agro-Dunărea (pe calea Prutului nr. 13, vis-a-vis de Piaţă), începând de vineri dimineaţă, la ora 9,00 şi va avea porţile deschise în fiecare zi până la ora 15,00.

În acelaşi loc va fi organizat şi un târg de porumbei, care va fi deschis sâmbătă şi duminică între orele 9,00 şi 15,00. La această manifestare vor participa crescători din toată ţara, aşa că atât cei mici, cât şi cei mari vor avea ce vedea.

Ca de fiecare dată, organizatorii s-au gândit şi la distanţa pe care o au de parcurs gălăţenii până pe Calea Prutului nr. 13, aşa că, sâmbătă şi duminică, vor asigura transportul gratuit din strada Domnească.

Vremea se anunţă frumoasă, iar o plimbare la expoziţia de cai şi târgul de porumbei nu poate fi decât o încântare pentru întreaga familie. Aşadar, nu ezitaţi să faceţi o vizită la halele Agro-Dunărea în acest sfârşit de săptămână.

Citit 3825 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2012 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.