Bal marca "Carol Davila" - muzică, dans şi divertisment
Foto: Foto: Sorin Pană

Bal marca "Carol Davila" - muzică, dans şi divertisment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O Miss Boboc cu rochie de gală câştigată, la „Davila”


Anul acesta, Balul bobocilor de la Şcoala postliceală sanitară „Carol Davila” a fost, mai mult chiar decât în anii trecuţi, un spectacol, nu un banal concurs de ţinute şi de paşi. Încă de la intrarea în sala Casei de Cultură a Sindicatelor am avut impresia că am greşit manifestarea: lume multă, tineri, haine elegante de concert, alături de blugii democraţi. Spectacolul - plin! Formaţii muzicale, dansatori şi solişti aplaudaţi: Ansamblul „Estrada copiilor” şi trupa Andax de la Casa de Cultură a Sindicatelor, de unde este şi prezentatoarea fermecătoare a balului, cântăreaţa şi instructoarea de dans, Andreea Ignat, apoi dansatorii multipremiaţi de la Clubul „Fantezia”.

Premii cu carul - carul, plin!

Ploaie de sponsori! Dincolo de câştigul în distracţie al sălii, şi premiile concurenţilor au fost multe (11, plus 10 de participare, acordate deci tuturor): de la rochia câştigată de Miss, oferită de o casă de modă, blugi la Premiul I pentru o fată şi un băiat (plus alte cadouri mai mici), la o şedinţă la coafor, un curs de manichiură şi pedichiură, obiecte, cărţi etc. Nu mai puţin de 30 de sponsori.

Miss - dragoste împărtăşită; Mister - fiul momentului

Miss „Carol Davila” a fost Ela Maria Vişan, 19 ani, Fecioară, cu hobby chitara şi canto. Motto-ul său declarat: „Iubesc pentru că vreau şi trăiesc pentru că mă iubeşti.” Mister „C. D.”: un „senior” - Sergiu Bogdan Gheorghiţă, 23 ani, Capricorn. Hobbyuri: şofatul, dansul, muzica. Motto: „Trăieşte clipa ca şi cum ar fi ultima”. A trăi-o cu folos sâmbătă…

Citit 3227 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Noiembrie 2012 23:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.