Fântânile de interior, susurul din locuinţă

Fântânile de interior, susurul din locuinţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fântânile au un efect de calmare asupra oamenilor şi animalelor. Amplasată în casă, fântâna aduce energia apei, abundenţă şi prosperitate. Unora le place să asculte apa curgând, în timp ce alţii preferă ca fântânile să nu facă zgomot. Acest lucru se realizează cu ajutorul unor pompe cu debit reglabil.

Apa este unul dintre elementele care creează linişte în casă. În plus faţă de influenţa pacificatoare, susurul apei poate masca zgomotul străzii, poate răcori camerele şi păstra umiditatea aerului.

Le puteţi folosi chiar şi pentru a aromatiza aerul: adăugaţi două-trei picături de ulei parfumat în apă şi mirosul plăcut va rămâne în cameră mult timp.

Pentru decorarea acestora puteţi folosi pietricele, pietre de râu, bile de sticlă, scoici sau bucăţi plate de rocă pe care să le puneţi una peste cealaltă. Este bine să le aşezaţi astfel încât să aibă un loc liber pe mijloc, pe unde să curgă apa.

Aceste fântâni au un aspect contemporan şi sunt făcute din metal, ardezie sau pietre şi au un impact mare asupra aspectului estetic al camerei.

O fântână de perete verticală este ideală pentru o cameră cu suprafaţă mare, în timp ce o fântână orizontală este indicat să fie amplasată pe un hol lung, cu tavan jos. Dar, în cazul în care bugetul dumneavoastră este redus, puteţi opta pentru fântâni de dimensiuni reduse, perfecte pentru încăperi mici. Este foarte important să alegeţi forma şi mărimea potrivită locuinţei dumneavoastră.

Citit 1583 ori Ultima modificare Duminică, 16 Decembrie 2012 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.