Inspiraţie şi ajutor. Idei pentru decorarea casei

Inspiraţie şi ajutor. Idei pentru decorarea casei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Te întrebi cum să decorezi o cameră? Nu ştii cum? Citeşte mai departe pentru a afla mai multe despre modul de a decora fiecare încăpere din casă.

Decorarea unei încăperi, este adesea o chestiune enervantă pentru proprietari. Cu toate acestea, dacă aveţi o imagine în minte, despre cum ar trebui să arate camera sau măcar decoraţiunile, nu va fi o problemă. Decorarea casei este foarte importantă, se creează astfel un spaţiu armonios pentru tine şi te face să te simţi confortabil. Mai jos sunt câteva sfaturi cu privire la modul decorării unei încăperi.

Camera de zi

Camera de zi este cea mai importantă din locuinţă, aceasta lăsându-le oaspeţilor o impresie asupra întregii case. De regulă, camera de zi trebuie decorată cu mobilier simplu, pentru a nu încărca spaţiul. Folosiţi draperii, pentru a conferi eleganţă încăperii, de preferat de culoare închisă, în cazul în care aţi ales o culoare deschisă pentru pereţi, astfel se va crea o armonie cromatică. Folosiţi diferite obiecte de decor pentru a da încăperii un design aparte.

Bucătăria

În esenţă, aici aveţi nevoie de o platformă de gătit, o plită sau un aragaz, o hotă şi dulapuri pentru a stoca ustensile. Din nou, păstrează minimul de lucruri în bucătărie, pentru a  nu aglomera inutil spaţiul. Iluminatul este foarte important în această cameră, mai ales  în zona de lucru, de aceea aceasta trebuie să fie puternic iluminată. Pentru a avea o bucătărie organizată, asiguraţi-vă că aveţi compartimente separate pentru furculiţe, cuţite şi linguri, astfel încât să fie toate la îndemână.

Dormitorul

Pereţii albi sunt o opţiune atunci când vine vorba de decorarea dormitorului şi puteţi alege ce nuanţă doriţi pentru perdele şi draperii. Îndrăzniţi şi folosiţi culori tari, utilizaţi roşu, negru, albastru acvamarin, soare portocaliu sau violet asfinţit. Dacă alegeţi perdelele roşii, pentru pat alegeţi aşternuturi negre, aceste culori combinate conferă un aer romantic încăperii.

Decorul locuinţei este o extensie a personalităţii tale. Culorile, elementele şi tot ce ai folosit vor vorbi despre gusturile tale. Dă frâu liber imaginaţiei şi decorează-ţi locuinţa aşa cum ţi-ai dorit întotdeauna!

Citit 2906 ori Ultima modificare Duminică, 16 Decembrie 2012 15:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.