Vreţi să arătaţi perfect în sezonul estival? Nu aşteptaţi vara pentru epilarea definitivă! (P)

Vreţi să arătaţi perfect în sezonul estival? Nu aşteptaţi vara pentru epilarea definitivă! (P)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele mai noi tehnologii de pe Glob utilizate pentru îndepărtarea definitivă a părului de pe corp sunt acum la Galaţi, la aBeauty Clinique, un modern centru de înfrumuseţare şi îngrijire corporală deschis de curând la parterul blocului BR 4A din Mazepa


Chiar dacă ne aflăm în mijlocul iernii, persoanele care ţin la aspectul propriu se gândesc deja la vacanţa de vară şi la felul în care se vor prezenta la plajă ori la petrecerile estivale. Pentru doamnele care vor să mai aibă stresul epilatului la două – trei săptămâni ori pentru domnii care detestă procedurile dureroase de îndepărtare a pilozităţii excesive există acum o soluţie modernă, apropiată şi ultra performantă de a scăpa de aceste griji. Epilarea definitivă, tehnică aplicată în ultimii ani prin diverse tehnologii, este pusă acum în practică la Galaţi prin aparatul Yperion Or-Light SPL, lansat de curând la scară mondială.

„În funcţie de densitatea părului şi de cantitatea acestuia poate fi nevoie de la cinci-şase până la 10-12 şedinţe de epilare definitivă SPL pentru rezultate optime. De obicei sunt suficiente în medie şase şedinţe realizate la interval de minimum cinci-şase săptămâni pentru rezultate maxime. Ulterior, se mai poate face câte o şedinţă de epilare definitivă de întreţinere o dată pe an. Asta pentru a distruge foliculii de păr care mai apar. Dacă mai apar. Sunt persoane cărora nu le mai apar foliculi de păr niciodată după câteva şedinţe de epilare SPL, dar sunt şi persoane cărora le apar foliculi de păr până la vârste foarte înaintate”, explică Gabriel Ursan, Development Manager pentru proiectul aBeauty clinique.

De ce e mai bun SPL

Dincolo de efectele pe termen lung, şedinţele de epilare cu SPL sunt mult mai uşor de suportat, ne asigură reprezentanţii clinicii de înfrumuseţare. SPL doare mult mai puţin, tratează suprafaţa acţionată într-un timp mult mai scurt şi e mai eficientă, oferind rezultate similare altor tehnologii, dar mult mai rapid. Economisiţi astfel timp, bani şi scăpaţi de durere. Ceea ce este foarte important este faptul că epilarea definitivă se face în sezonul rece, deci dacă vreţi să vă faceţi acest serviciu, nu ezitaţi, pentru a putea la vară să vă expuneţi fără riscul de a avea semne pe piele.

„Epilarea definitivă se efectuează în perioadele reci din an, când razele solare nu bat direct către suprafeţele epilate definitiv. Vara este exclusă epilarea definitivă. Dacă s-ar face epilare definitivă vara, ar trebui folosită cremă cu factor de protecţie solară de peste 50 din 20 în 20 de minute, iar acest lucru este aproape imposibil”, precizează Gabriel Ursan

Ce aparat de epilare definitivă există?

Aparatul de epilare definitivă prezent în aBeauty clinique Galaţi se numeşte Or-Light şi este produs de firma franceză Yperion. În acest moment este cel mai nou şi puternic aparat de epilare definitivă SPL din lume, fiind prezentat de curând în România. aBeauty clinique Galaţi este singurul centru de estetică corporală şi facială din zona Galaţi-Brăila-Tulcea care deţine acest aparat.

Costul unei şedinţe de epilare definitivă variază între 26 şi 170 de euro, în funcţie întinderea zonei şi densitatea pilozităţii. Clienţii pot însă obţine discounturi şi cu până la 40 la sută în urma consultării cu specialiştii aBeauty clinique. Consultaţiile, care sunt gratuite, se programează pe email.

Centrul de estetică corporală şi facială aBeauty clinique Galaţi se află pe strada Brăilei nr. 78, la parterului blocului BR4 A. Pentru informaţii suplimentare şi programări sunaţi la +40 (748) 884 160 sau contactaţi pe email la  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 2326 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Ianuarie 2013 17:48